Gość Guest Napisano 27 Kwietnia 2015 #96331 Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2015 Serwer: DD2 + DM 80.72.40.110:27020 Godzina: 22:35 Zgodnie z regulaminem serwera, który znajduje się pod tym linkiem: http://multi-head.pl/topic/15815-regulamin-serwera-dd2dm/ mimo wszystko otrzymałem bana za kulturę, za napisanie przekleństwa Proszę mi powiedzieć, który punkt złamałem skoro jest wyraźnie napisane: 2. Zakaz nadmiernego przeklinania. (Ban 30min) Napisałem wulgaryzm, administrator napisał na admin czacie, że na serwerze obowiązuje kultura, zapytałem się go czy na serwerze nie można przeklnać i zostałem zbanowany. [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Jestes zbanowany na tym serwerze! [AMXBans] Pozostalo ci 55 minut i 1 sekunda bana. [AMXBans] Zbanowany Nick : ??? [AMXBans] Powod : ' Kultura ' [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ mh.mybans.eu [AMXBans] Twoj SteamID : ' STEAM_0 : 1 : 28353183 ' [AMXBans] Twoje IP : ' 88.156.130.158 ' [AMXBans] =============================================== Pragnę wypowiedzi administratora lub jak najszybsze odbanowanie mnie przez niekompetencje admina, który był obecny na serwerze. @Temat edytowany ze względu na to, że grałem przecież na serwerze ODD2 DM Proszę o zmianę tytułu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 27 Kwietnia 2015 #95437 Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2015 Zapraszam admina @nebi do wypowiedzi w skardze . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MemesiO Napisano 27 Kwietnia 2015 #96332 Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2015 Witam. Tak się składa, że byłem przy całej sytuacji, nie było to na serwerze TOP MAPS, tylko DD2+DM. @nebi napisał, że to nie twój pierwszy raz, na say`u (@@), admin aNaNaS dodał informacje o tym abyś zachował kulturę. Ban według mnie jak najbardziej słuszny. Poczekamy na admina, który przedstawi swoją wersje. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 27 Kwietnia 2015 #95577 Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2015 Witam. Tak się składa, że byłem przy całej sytuacji, nie było to na serwerze TOP MAPS, tylko DD2+DM. @nebi napisał, że to nie twój pierwszy raz, na say`u (@@), admin aNaNaS dodał informacje o tym abyś zachował kulturę. Ban według mnie jak najbardziej słuszny. Poczekamy na admina, który przedstawi swoją wersje. Pozdrawiam. Zgadza się. Po raz pierwszy napisałem sam wyraz "kur.." gdzie administrator od razu napisał "kultura". Po pewnym czasie ~ 10min napisałem ponownie wulgaryzm "ja p..." - administrator po raz drugi napisał, że na serwerze obowiązuje kultura. Kiedy zapytałem się czy na serwerze nie można przeklinać, zostałem zbanowany. Jeżeli było inaczej, proszę o demko/zapis rozmów. Jeśli nie, proszę administratora o przeczytanie regulaminu serwera na którym gra i niech przeczyta w słowniku co oznacza wyraz: "nadmierne" btw. Jak ban może być słuszny, skoro nie jest zgodny z regulaminem ? Rozumiem koleżeństwo, ale nie przesadzajcie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nebi Napisano 27 Kwietnia 2015 #95572 Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2015 Jak sam przyznałeś wcześniej już byłeś upominany (przeze mnie) i jak widać nie podziałało. Kara adekwatna do Twojego chamskiego zachowania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 27 Kwietnia 2015 #95567 Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2015 Jak sam przyznałeś wcześniej już byłeś upominany (przeze mnie) i jak widać nie podziałało. Kara adekwatna do Twojego chamskiego zachowania. Hola hola kolego. Co ma chamskie zachowanie do powiedzenia raz na jakiś czas wulgaryzmu, który nie jest wykroczeniem na serwerze zgodnie z obowiązującym regulaminem? Proszę tutaj nie wyolbrzymiać (oszukiwać) tylko napisać jak było. Jeżeli nie wiesz czym jest zachowanie czy przymiotnik: chamskie, to zapraszam Cię po raz kolejny, do słownika. Czy napisałem kolejny wulgaryzm od razu po uwadze administratora? W żadnym wypadku. Nic nie poradzę, że upominasz kogoś od razu jak coś napisze - co jest nawet zgodne z regulaminem "nadmierne". Nadmierne - jednorazowe? Ciekawe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nebi Napisano 27 Kwietnia 2015 #95544 Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2015 Nie jestem Twoim kolegą i nie spamuj już. Swoje napisałeś a decyzja należy do administracji. Z mojej strony 2x złamanie regulaminu. 2x30 = 60 minut odpoczynku. Prosty rachunek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 27 Kwietnia 2015 #95539 Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2015 Nie jestem Twoim kolegą i nie spamuj już. Swoje napisałeś a decyzja należy do administracji. Z mojej strony 2x złamanie regulaminu. 2x30 = 60 minut odpoczynku. Prosty rachunek. Swoje napisałem, to prawda. Zatem czekam na Twoją wypowiedź która przynajmniej nie będzie odbiegać od rzeczywistości. Prosty rachunek? 2x złamanie regulaminu. 2x30 = 60 minut odpoczynku. 2. Zakaz nadmiernego przeklinania. (Ban 30min) - napisanie jednego wulgaryzmu i po 10 minutach drugiego <śmiech> Mam nadzieję, że nie zdajesz w tym roku matury z matematyki, bo w tak prostych "rachunkach" się gubisz i źle przyjmujesz założenia Rzeczywiście, poczekajmy na administrację (post zostanie zedytowany, gdyż rozpoczynam oglądanie demka, które rozpiszę). Link do demka: http://hltv.1shot1kill.eu/srv23586/HLTV-1504272209-de_dust2.dem.zip Napisanie "Słowa" przez administratora: ~13:10 Napisanie "Na serwerze obowiązuje kultura" przez administratora: ~23:00 Ban na godzinę: ~ 23:30 Jeżeli ktoś może zobaczyć moje wypowiedzi na serwerze, proszę. Ja niestety ich nie mam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 27 Kwietnia 2015 #95495 Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2015 Ja też się wypowiem. Co z tego że kurwują... Sory za slowo Niech się aby nie wyzywają... Bo czasem to tak trzeba z siebie wypluc no Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jar|luki Napisano 28 Kwietnia 2015 #95391 Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2015 nebi dalas bana na godzinie jakis screen z nad uzywaniem wulgaryzmow przez gracza? za samo pojedyncze przeklinanie jeszcze banow nie bylo dopiero gdy ktos jedzie po calosci leci ban zeby sie uspokoil czekam na ssa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nebi Napisano 28 Kwietnia 2015 #307667 Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2015 jarluki: to się nie doczekasz. Banów do 3h się nie dokumentuje. Każdy kto choć trochę grał na DM wie, że jest tu zupełnie inna dynamika gry,niż na zwykłym serverze. Jeśli nie ukróci się od razu takiego chamstwa i prostactwa będzie jeden wielki syf. A to już w ogóle jest bezczelnością skarżyć się, że się dostało bana bo za mało się przeklinało . Zachęcajcie go dalej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 28 Kwietnia 2015 #95231 Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2015 jarluki: to się nie doczekasz. Banów do 3h się nie dokumentuje. Każdy kto choć trochę grał na DM wie, że jest tu zupełnie inna dynamika gry,niż na zwykłym serverze. Jeśli nie ukróci się od razu takiego chamstwa i prostactwa będzie jeden wielki syf. A to już w ogóle jest bezczelnością skarżyć się, że się dostało bana bo za mało się przeklinało . Zachęcajcie go dalej. Przepraszam, nie ma u Was konieczności dowodu za każdego bana? (wh - ss'y, aim - demko, kultura - ss?). Dla mnie śmieszną sytuacją jest banowanie na godzinę kogoś, kto nawet nie złamał regulaminu i nikomu nie przeszkodził w grze. Bezczelnością jest do tej pory nie napisanie prawdy z Twojej strony. "Każdy kto choć trochę grał na DM wie, że jest tu zupełnie inna dynamika gry,niż na zwykłym serverze" serwerze* Dokładnie, dynamika gry jest inna, zatem można się zdenerwować jeżeli przez dobre 5minut pewien gracz siedzi w tym samym miejscu. Każdy ma prawo do zdenerwowania, tym bardziej ma prawo zgodnie z Waszym regulaminem do pokazania tego - oczywiście nie cały czas, za co zostanie zbanowany na 30min. Jeżeli dynamika jest też inna - o wiele szybsza, to takie powiedzenie raz przekleństwa jest niczym, bo po 10sekundach nikt go nie będzie pamiętać, zatem tym bardziej Twoja decyzja o banie jest idiotyczna. "Jeśli nie ukróci się od razu takiego chamstwa i prostactwa będzie jeden wielki syf." Chamstwo i prostactwo - pisanie nienotorycznie (nienadmiernie) wulgaryzmów , na które pozwala regulamin. Gratuluję podejścia w grze +16 roku życia gdzie większość osób ma kompletnie wyłączony czat (hud) - w tym ja. Za takie podejście do sprawy, proszę by administrator został zawieszony w pełnieniu obowiązków do czasu, aż: - znajdzie regulamin serwera na forum - nauczy się czytać i odpowiednio interpretować jego paragrafy - będzie pamiętać o dowodach w przypadku bana Takie skargi są najlepsze - przynajmniej widać pracę administratorów na serwerze i jak bardzo nie znają regulaminu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 28 Kwietnia 2015 #94834 Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2015 nebi nie przesadzajmy z tymi banami za np: jest k.... admin czy ja p.... Każdemu zdarza się przekląć i nie róbmy z tego wielkiej afery. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 28 Kwietnia 2015 #94835 Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi