Gość Guest Napisano 27 Kwietnia 2015 #309649 Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2015 Witam a więc próba na admina Nick: Ignorek i NocnySpieL. Wiek: 18/19 Doświadczenie (w byciu adminem): Ponad 2 lata Znajomość AMXX (W skali 1-10): 7,5 / 10 Staż w CS-sie: ok 6 lat Steam / NonSteam: kiedyś steam teraz przykro mi ale nonsteam wole wydać na dziecko Dlaczego Ty: Ponieważ chce prowadzić porządki na servie , byc dla ludzi , usuwać cheaterów , i tak dalej ... Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: od 3 godzinn minimum. Kontakt: steama nie mam wiec moge zolozyc gg albo podac numer tel albo dac facebooka Link do GameTracker'a: dodam tylko czekam az mi sie zaktualizuje. _____________________________ Pozdrawiam Mateusz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NaTeOooO Napisano 27 Kwietnia 2015 #309655 Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2015 Sorki ale steam to podstawa . Wolisz wydać na dziecko ? Steam kosztuje 7-10zl . Kupisz steam składaj podanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 27 Kwietnia 2015 #309680 Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2015 Jedyny minus to Steam... Zakup steam to 10 zł na allegro i bd na TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kakadu Napisano 27 Kwietnia 2015 #309704 Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2015 Pisałem ci na serwerze, że bez steam masz małe szanse. Tak jak mam skila ci napisał to nie jest takie drogie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 27 Kwietnia 2015 #309706 Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2015 Zdecydowanie nie, ponieważ steam to podstawa. To na steam jest dodawany admin. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ikz' Napisano 27 Kwietnia 2015 #309719 Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2015 Ziomek, ja byłbym na tak, ale nie mając steama, nie masz szans na admina. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ania Napisano 27 Kwietnia 2015 Premium VIP #309734 Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie***Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Uzasadnienie: Brak steam'a. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi