Gość Guest Napisano 26 Kwietnia 2016 #426554 Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2016 Nick: Akcja212/1916 Wiek:14.5 Doświadczenie (w byciu adminem): Miałem admina na cod modzie, deathrunie, basebuilderze, dd2/inf, jailbreak (starałem się o admina na diablo mod, zombie mod, surf) Znajomość AMXX (W skali 1-10): 7/8/10 Staż w CS-sie: 7 lat doliczam starego steama od kuzyna i non steama ;D Steam / NonSteam: Czysty nie banowany 2k4 STEAM_0:0:2181652 Dlaczego Ty: Hmm dlaczego ja? Myślę iż nadałbym się na serwer ponieważ jestem dostępny od 6-23 prawie zawsze, mam trochę stażu byłem już adminem na kilku serwerach więc czemu nie ;D Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: od 5/6 godzin mam dużo wolnego. Na prawdę dużo Kontakt: Steam: http://steamcommunity.com/profiles/76561197964629032/ Gadu-Gadu: Akcja1916, GG Numer: 48019874 Link do GameTracker: http://www.gametracker.com/player/Akcja212/80.72.43.106:27022/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ikz' Napisano 26 Kwietnia 2016 #426557 Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2016 Jesteś często na serwerze, kulturę trzymasz, dogadujesz się z graczami (nie z większością), alee... Nadmiernie spamujesz na u@, zauważysz czita zgłaszasz to, fajnie, ale nie musisz kolejno 5 wiadomości z rzędu to powtarzać.. Admin to wszystko widzi i na pewno zareaguje.. Nie obraź się, ale po tym ciągłym Twoim spamieniu aż się nie chce patrzeć na te przewinienia wyłapane przez Ciebie i admini po prostu mają Cię dość. Co do tego podania - jestem neutralny. PS: Coś nie wierzę w to Twoje 7 lat grania w cska. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 26 Kwietnia 2016 #426559 Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2016 Jesteś często na serwerze, kulturę trzymasz, dogadujesz się z graczami (nie z większością), alee... Nadmiernie spamujesz na u@, zauważysz czita zgłaszasz to, fajnie, ale nie musisz kolejno 5 wiadomości z rzędu to powtarzać.. Admin to wszystko widzi i na pewno zareaguje.. Nie obraź się, ale po tym ciągłym Twoim spamieniu aż się nie chce patrzeć na te przewinienia wyłapane przez Ciebie i admini po prostu mają Cię dość. Co do tego podania - jestem neutralny. PS: Coś nie wierzę w to Twoje 7 lat grania w cska. Nie no nie spoko jak nie wierzysz ;d Wujek przywiózł komputer do mojego domu jak miałem 4 lata. Więc mój kuzyn głównie w tibie grał i cs 1.6 ściągnął na non steamie i w wolnych chwilach gdy on był w szkole albo pracował sezonowo to sobie podgrywałem na botach Potem był multiplayer hehe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brOOk3n Napisano 26 Kwietnia 2016 #426604 Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2016 Pierwsze nie wypowiadaj się w swoim podaniu, przyjmij krytykę na klatę albo użyj opcji "edytuj" Co do podania na tak, + Ogarniętym jesteś chłopakiem, nie dałbym ci po zachowaniu 14.5 lat, + Jesteś aktywny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KreatywnyAli Napisano 26 Kwietnia 2016 #426619 Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2016 Trochę już tu grasz, jesteś aktywny... Ale bardziej upierdliwego człowieka na cod 400 dawno nie widziałem. Wybacz,ale ten spam na steam/y/u@ o wszystko ciężko jest znieść... Jakoś dziwnie się obawiam współpracy z tobą więc jak @ pozostanę neutralny... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi