JNSRR Napisano 26 Kwietnia 2015 #309207 Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2015 [align=center]Krótko o pomyśle na turniej:[/align] [align=center]Wpadłem na pomysł by zorganizować turniej na multi-head, w grę CSGO. Nagrody są poza sprawami multiheadu, więc nie ma dogadanych z administracją. Chcę zintegrować społeczność cs na multiheadzie.[/align] [align=center] [/align] [align=center]Nagrody:[/align] [align=center]Na ten punkt raczej każdy czekał. Nagrody będą zależne od ilości drużyn które się zapiszą. Wywnioskowałem, że bardziej się opłaca zebrać 5Euro od każdego teamu i przekazać całą kwotę na turniej. Ja nic za to nie dostaję.[/align] [align=center] [/align] [align=center]przykładowo jak to będzie działało:[/align] [align=center]Zapisało się 10 drużyn, każda dała 5 Euro. Więc w puli nagród jest 50 Euro. Wygra drużyna x, która otrzyma 35 Euro, a przegrana drużyna z finału otrzyma 15 Euro. (w skinach do csgo)[/align] [align=center] [/align] [align=center]Czemu na prawdziwe pieniądze?[/align] [align=center]Jest to lepsza nagroda, oraz trzyma do odpadnięcia przy turnieju. [/align] [align=center] [/align] [align=center]To na razie propozycja turnieju, jeżeli się znajdzie dużo chętnych (minimum 6 drużyn) to zostanie zorganizowany.[/align] [align=center]Pytania zadawać na pw, lub w komentarzach.[/align] [align=center]W turnieju może wziąć udział każdy ![/align] [align=center]Musi posiadać oryginalną grę csgo na steam.[/align] [align=center]Nie trzeba mieć własnego serwer, w ewentualności pojedziemy na https://www.freegamehosting.eu[/align] [align=center]czas zapisów będzie podany od zainteresowania turniejem, start tak samo.[/align] [align=center]Biorę udział w turnieju i procedury mam takie same jak zwykły gracz.[/align] [align=center] [/align] [align=center]Teamy które są zainteresowane:[/align] [align=center]ArdenT eSport[/align] [align=center] [/align] [align=center]Jesteś zainteresowany? Napisz w komentarzu:[/align] [align=center]Mój team [nazwa teamu], jest zainteresowany turniejem.[/align] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JNSRR Napisano 26 Kwietnia 2015 Autor #309210 Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2015 [align=center]Mój team ArdenT eSport, jest zainteresowany turniejem.[/align] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Procentowy Napisano 26 Kwietnia 2015 #309259 Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2015 Może z zapisami to się wstrzymaj, bo to jest propozycja konkursu. To jeszcze nic oficjalnego. Najpierw poczekajmy i zobaczmy czy są chętni, a dopiero później szukajmy osób. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JNSRR Napisano 26 Kwietnia 2015 Autor #309208 Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2015 Może z zapisami to się wstrzymaj, bo to jest propozycja konkursu. To jeszcze nic oficjalnego. Najpierw poczekajmy i zobaczmy czy są chętni, a dopiero później szukajmy osób. Te zapisy są poglądowo, ile osób chciało by zagrać. @edit zmieniłem troszkę "strukturę". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kristo Napisano 26 Kwietnia 2015 #309292 Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2015 Moim zdaniem, fajny pomysł, ja jestem chętny zagrać w jakiejś drużynie ale jestem lamą w Cs:GO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NaTeOooO Napisano 26 Kwietnia 2015 #309299 Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2015 Jestem chętny zagrać ale jestem w cs:go taka lama że masakra Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 4 Maja 2015 #309176 Udostępnij Napisano 4 Maja 2015 Brak zainteresowania... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 4 Maja 2015 #309177 Udostępnij Napisano 4 Maja 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi