Gość Guest Napisano 26 Kwietnia 2015 #309151 Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2015 Nick:boB WentylAmpa Wiek:16 Doświadczenie (w byciu adminem):10/10 Znajomość AMXX (W skali 1-10):10 Staż w CS-sie:6 lat Steam / NonSteam:ns ale mam steam i (gram w goła ) Dlaczego Ty:Witam jestem wojtek chciałbym być adminem ze względu na to że są czity nie to że oo chce sobie pobanować poprostu nie da się grać jak 5 aimów w jednym teamie tak ? Chciałbym zapanować nad czitami często gram lubie serwer i rzadko widuje admów może to przez to że za długo nie gram na serwie mam poniżej 20 h ale dajcie mi szanse nadam się. Możecie mi dać testowego miałem serwer nawet . Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a:3-4h nawet w weekendy. Kontakt:gg:51473960 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 26 Kwietnia 2015 #309328 Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2015 Zrób to tak jak powinno być. - Dodaj link do GG - Ogarnij podanie by się prezentować dobrze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jasille Napisano 26 Kwietnia 2015 #309412 Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2015 Na nie. - Podanie napisane "na odpierdziel" - Nigdy Cię nie widziałem - nie spełniasz wymogów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Galaxy Napisano 26 Kwietnia 2015 #309485 Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2015 zrob to jak sie nalezy pograj wiecej i zloz podanie za jakis czas. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Galaxy Napisano 26 Kwietnia 2015 #309486 Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. Oznacza to, że zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Skontaktuj się z Opiekunem Serwera lub H@ w celu dopełnienia formalności. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Galaxy Napisano 26 Kwietnia 2015 #309487 Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Uzasadnienie: Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi