Inte Tillgänglig Danke:* Napisano 24 Kwietnia 2015 #308360 Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2015 Dziękuję z góry za wszystkie pytania i przepraszam za lekkie opóźnienie. Dobrze mi się odpowiadało :good: , miłego czytania . [P] Jak trafiłaś na MH? [O] Oł, to już ponad rok temu. Bodajże to było tak, że trafiłam na serwer ODD2 jedyneczkę, zupełnie przez przypadek, przypomniałam sobie po chwili, że w niedalekiej przeszłości na tym serwerze wybiłam pięciu typeczków z krowy (samymi headshotami) i chciałam wziąć HLTV, po czym się zarejestrowałam i w ten sposób zaczęła się moja przygoda. [P] Jak według ciebie sprawują się Twoi admini dd2#2? [O] Trochę ciężkie pytanie. Ogółem nie mogę narzekać, lecz ostatnimi czasy trochę przeginają z kulturą (zarówno na sayu jak i u@), ale i tak ich uwielbiam, moje koffane boteczki <3. [P] Kogo lubisz na tej sieci? [O] Jest sporo takowych osób. [P] Za co je lubisz lub cenisz? [O] Za to, że są i pomogą w każdej sytuacji. [P] Jak długo jesteś z Radkiem? [O] 21 kwietnia minęło 10 miesięcy :* [P] Skąd pomysł na taki nick? [O] To akurat dziwaczna historia, lecz mogę śmiało napisać, że na początku miało być "Danke for frags" (dziękuję za fragi), a jakoś wyszło "Danke", a buziaczek tak dla umilenia nicku. [P] Lubisz mnie? [O] Pewnie, że Cię lubię. Kiedyś były między nami lekkie spinki, lecz cieszę się, że to się zmieniło i możemy wspólnie miło współpracować :-). [P] Jakie masz plany i coś byś chciała jeszcze osiągnąć na MH? [O] Jak na razie bardzo jestem wdzięczna i z tego miejsca chce bardzo podziękować (szczególnie oraz @aquax), że mogę pełnić funkcję S@ jak i opiekuna, na prawdę już nie liczę na więcej. Myślę, że wystarczy. Co do planów... W niedalekiej przyszłości się okaże . @Wandi [P] Co sądzisz o konflikcie zbrojnym ? Ogólnie mówiąc. [O] Nie mam zdania na ten temat. @NaTeOooO [P] Lubisz mnie? [O] Szczerze powiedziawszy rzadko ze sobą piszemy, ale nic do Ciebie nie mam. [P] W co grasz poza cs'em? [O] Tylko CS. Jedynie na tablecie czasem z nudów zagram w "Icy Tower 2" . Polecam. [P[ Jakiego znasz najsuchszego suchara ? [O] Mokrego xP. [P] Jakie masz hobby? [O] Oprócz CS'a będzie to w szczególności taniec. Mogę zdradzić, że kiedyś miałam być uczestniczką YCD (you can dance), ale jednak strach ze mną wygrał. [P] Gatunek muzyki? [O] Wszyściutko prócz metalu. [P] Jaki szybki masz internet? [O] 72,0 MB/s. [P] Jaki ci minął dzień? ;D [O] Nie mogę narzekać, dzień jak co dzień - śniadanie, forum, CS, obiad, forum, CS, kolacja, forum, CS. Czasem zdarzy się, że nie zjem kolacji. Jutro idę do szkoły także szybciutko idę spać : ). @happy [P] Lubisz mnie ? : D [O] Ciebie? Uwielbiam, jeden z najlepszych <3. [P] Czy planujecie z Radkiem wspólną przyszłość? [O] Oj - tak, już mamy sporo zaplanowane. : ) [P] Co Cie najbardziej wkurza? [O] Uznam to za pytanie retoryczne, bo nie wiem czy chodzi o mnie czy o ludzi. [P] Ile znajomych z MH masz w poblizu? : D [O] Hmmmmmm... A mam takiego jednego botka . Zdradzę, że jest to były opiekun ODD2#1. [P] Twoich 5 ulubionych czlonków MH? [O] O cholerka. Trochę, a raczej zdecydowanie za dużo ich jest. Lepiej nie będę wymieniać, bo potem będą fochy, a tego chcę uniknąć . [P] Co planujesz za 2 lata? a co za 5? [O] 2 lata? Ślub, praca. Do 5 lat jeszcze daleko, ale na pewno będę chciała założyć rodzinkę. [P] Czemu jestes taka mila? , a czemu nie wredna? [O] Bo jedyna w swoim rodzaju <3. Nie wredna? Bo mam dobre serduszko i dobrze o tym wiesz . [P] Jak bede w krakowie w lipcu u rodziny mam wpasc na piwko ? [O] Ooooooooooooo, zapraszam serdecznie, musisz jeszcze zapodać swój numer . [P] Chyba koniec? [O] A możesz dać więcej . @heaVeN. [P] Myślisz, że jesteś spokojna, cierpliwa? Bo ja na pewno nie. [O] Spokojna jak cicha woda na pewno jestem, ale cierpliwość mi nie popłaca. [P] Jak sprawują się Twoi admini na dd2 #2? [O] Czytaj wyżej. [P] Jaka jest Twoja ulubiona piosenka? [O] Nie mam zarówno ulubionej piosenki jak i zespołu. Słucham wszystkiego, co wpadnie w ucho. [P] Masz jakiś swój ulubiony zespół? [O] Czytaj 2 linijki wyżej. [P] Masz jakiś ulubionych graczy na sieci ?? Oczywiście MH. Jak tak, to wymień przynajmniej 3-5. [O] Również czytaj wyżej, napisałam o tym. [P] Ulubiony kolor? [O] Zdecydowanie bordowy <3. [P] Ile chcesz żyć z R4d3k?? [O] Wieki wieków, amen <3. [P] Ile lat grasz w cs'a? [O] Niecałe 3 lata, w tym na pewno ponad rok przerwy. [P] Jakiś suchar ulubiony? [O] Nie. [P] Jak Tobie sprawuje się z nową rangą na forum? [O] Super - dużo się uczę, dużo pomagam, co mnie cieszy, bo uwielbiam to robić! [P] Lubisz mnie? [O] A to nie wiesz? [P] Nareszcie się doczekałaś końca, na końcu zdania dam znak "?", żeby to było pytanie? [O] Ble ble ble... . @bydlak [P] Masz drugie imię? [O] :* [P] Jak długo zostaniesz jeszcze z nami? [O] Jak najdłużej to możliwe . [P] Czy jest jakaś osoba na MH która Cię wkurza ? [O] Owszem, lecz zostawię to dla siebie. [P] Lubisz mnie chociaż trochę ? [O] Tak, nigdy nic do Ciebie nie miałam i mam nadzieję, że mieć nie będę . [P] Jak Ci sie podoba praca jako super admin [O] Podoba się bardzo. Czytaj wyżej. @Jasille [P]Co robisz na co dzień? [O] Gram w CS oraz uczę się zaocznie w liceum Ogólnokształcącym na semestrze piątym. (czyt. początki trzeciej klasy). [P] Czym się interesujesz? [O] Po CS - tańcem. Uwielbiam również opiekować się dziećmi, dlatego myślę w przyszłości o pracy opiekunki. [P] Co Cię sprowadziło na MH? [O] W sumie odpowiedź czytaj wyżej, jak tutaj trafiłam. [P] Najbardziej lubiana przez Ciebie osoba z tej sieci to? Dlaczego właśnie ta? [O] Również czytaj wyżej. [P] Najbardziej denerwująca Cię osoba z tej sieci, dlaczego akurat ta? [O] Pozwól, że zostanie to moim sekretem :3. @GlyMp [P] Lubisz mnie ? [O] Bardzo Cię Lubię, Kamilu . [P] Kiedy slub i czy dostane zaproszenie? [O] Myślę, że w 2016 na spokojnie się odbędzie. Jeśli oczywiście chcesz to zapraszam, ale myśl o jakimś zarąbistym prezencie . [P] Jak dlugo wspolpracujesz z MH? Hmmm... Od 14 marca 2014 roku. Admin serwera DD2#2 - 31 maj 2014, po czym redaktor - 16 sierpień 2014, po czym admin serwera COD 500K Lvl - 6 październik 2014, po czym moderator - 13 grudzień 2014, po czym opiekun DD2#2 - 6 marca 2015, po czym S@ (Super Admin) - 6 kwiecień 2015 :-). Moje wszystkie awanse, od najniższej do najwyższej rangi . [P] Ile razy dziennie robisz kupe? [O] Haaaaaaaaahahahahhaha, nie ingeruj w to xDDDD. [P] Czym sie ineresujesz oprocz grania w cs? [O] Czytaj wyżej. [P] Kto jest najlepszym adminem na DD2#2? [O] A mogą być 4 osoby? Jeśli tak to @GlyMp, @happy, , @~B3LsU~. [P] Czy Belsu happy sa botami? [O] Dobrymi adminami. [P] Kiedy to obiecane piwko? [O] Wpadaj do Krakowa to pójdziemy sobie we dwie, ładne kobitki na szpileczkach to od razu będzie zabawa :3. [P] Dobrze Wam się powodzi z R4d3k ? [O] Super Kochana, nie może być lepiej . [P] Długo jesteście razem? [O] Czytaj wyżej (dokładnie 21.06.2014). [P] Jak znosicie tą odległość? [O] Niestety jest bardzo ciężko, ostatnio mieliśmy mały upadek w związku, ale na szczęście wróciło do normy. Powiem Ci, że najgorsze z tego wszystkiego są rozstania, które na prawdę bardzo bolą. [P] Kogo najbardziej lubisz z mh? [O] Czytaj wyżej. [P] Jak trafiłaś na to forum? [O] Również czytaj wyżej, też o tym pisałam. [P] Co skłoniło Cię, by akurat tutaj zostać? [O] Ludzie, ludzie, ludzie i jeszcze raz ludzie . Plus mój związek z Radziem, więc zostaliśmy razem . [P] Uczysz się czy pracujesz? [O] Zaoczne Liceum Ogólnokształcące, semestr 5 (początki 3 klasy). [P] Twój ulubiony kolor? [O] Bordowy. [P] Jaki masz rozmiar buta szpilek? ;D [O] Jest to mój malutki rozmiarek, malutkie stópeczki () - trzydziestka siódemeczka <3. 'FokuSmok [P] Pozdrowisz mnie ?? [O] A niech Ci będzie - pozdrawiam. @Mka. [P] Ulubiony kolor? [O] Bordowy. [P] Ulubiony zespół muzyczny? [O] Również czytaj wyżej. [P] Ulubiona nuta? [O] I znowu czytaj wyżej . [P] Jaki masz telefon? [O] Mam dwa telefony - LG L3 2 oraz MyPhone q-smart. [P] Laptop czy PC? [O] Zdecydowanie laptop. [P] CS:GO vs CS 1.6? [O] Tylko 1.6 <3. [P] Wolisz brunetów, blondynów czy rudych ? ( Dlaczego ? ) [O] Odkąd weszłam w wiek dojrzewania zawsze podobali mi się bruneci (do dnia dzisiejszego). Dlaczego? Nie potrafię tego wyjaśnić. Po prostu taki mój gust. [P] Jakie masz hobby? [O] Kolejny raz czytaj wyżej . [P] Oglądasz TV? [O] Nie, bo mam player.pl . [P] Wolisz miasto czy wieś? [O] Miasto. [P] Pracujesz? Uczysz się? [O] Czytaj wyżej po raz kolejny . [P] Pijesz? Palisz? Ćpasz? [O] Nie piję ( całkowita abstynentka), nie palę (po rodzicach), nie ćpię, bo nie jestem ćpunem . Taka malutka, grzeczna koteczka . [P] Co planujesz robić w przyszłości? [O] Opiekować się małymi dziećmi lub pomagać w domu opieki społecznej. Ewentualnie myślę o kelnerstwie. [P] Ulubiony sport? [O] Nie lubię tematów o sporcie, dlatego też nie mam ulubionego. @R4d3k [P] Lubisz placki? [O] Twoje najlepsze <3. [P] Jak to robisz, że Twoja jajecznica wychodzi najlepiej? <3 [O] Wystarczą trzy rzeczy: jajka, pieprz, sól - zrobić z tego mieszankę i wyjdzie pychotka na patelni :* <3 [P] Jak się ma mój "Ici Tałejek"? [O] Odpoczywa ode mnie . [P] Idę na dwór czy idę na pole? Haha [O] Idę na pole, zdecydowanie to jest to! https://www.facebook.com/IdeNaPole?fref=ts <333333!!! [P] Ile ma lat Twój kot tak na prawdę, bo z tego co go widziałem to dałbym mu rok? [O] We wrześniu moja kicia będzie miała 10 lat. Jestem do niej bardzo przywiązana, tak jak ona do mnie. Wystarczy, że wezmę ją na ręce - mruczy. Wystarczy, że powiem do niej kilka kocich słów - przyjdzie do mnie mimo, że leży ode mnie 5 metrów. Jest najlepszą kotką na świecie, nie wyobrażam sobie życia bez tego kota . Oto moje słoneczko (zdjęcie robione kilkanaście minut temu): [P] Dlaczego nie lubisz jak noszę jeansy? [O] Bo Ci nie pasują Kotq :* [P] Teraz jak masz s@, zniszczysz ze mną MH? [O] Zniszczymy we dwójkę, będziemy w tym najlepsi . [P] Dlaczego nigdy nie założysz dresów skoro tak bardzo Ci się podobają? [O] Bo podobają mi się tylko i wyłącznie na Tobie :* [P] Jakie jest/są Twoje marzenie/marzenia? [O] Moim marzeniem od dawna jest wziąć ślub z ukochaną osobą (czyli Tobą:*, mam nadzieję, że zgodzisz się na rok 2016 ). Do dnia dzisiejszego moje motto życiowe brzmi: "Mężczyzna, który pokocha mnie szczerze i prawdziwie - nigdy nie pożałuje swojej decyzji" : ). Drugim moim marzeniem jest pokonanie własnych słabości, ale tak się nie stanie. Wiem, że zbyt szybko przekreślam swoją osobę, lecz niestety życie nauczyło mnie pesymizmu. Za dużo ran w przeszłości, o których po prostu nie dam rady zapomnieć. Kolejne, takie mniejsze marzenia. Jedne - 3 kotki w domu. Drugie - duże lustro domowe. Trzecie - uczestnictwo w you can dance. Nadal tego chcę, lecz strach zawsze ze mną zwycięża. Trochę by się jeszcze tych mniejszych marzeń znalazło, ale przystanę na tych. [P] Czy była kiedyś jakakolwiek sytuacja zagrażająca Twojemu życiu? (Jeśli tak to jaka?) [O] Owszem, była i to nawet w tym miesiącu. Koło 8-9 kwietnia (nie pamiętam dokładnie którego) byłam z Radkiem bliska śmierci. Szłam sobie za rękę po chodniku z @R4d3k, po czym przeszliśmy przez ulicę. Po chwili słyszymy "kurrrrrrrr*a" (w tyle) i jeb... Samochód walnął w drugiego, a ten pierwszy uderzył dość mocno w słup. Na szczęście nie było ofiar tego wypadku, w sumie nawet nikomu nic się nie stało. Natomiast my z Radkiem cieszyliśmy się, że przeszliśmy przez tą ulicę 10 sekund wcześniej. Mało brakowało. 10 minut przed wypadkiem rozmawialiśmy z dziadkami Radzia (spotkaliśmy się z nimi na dworze) i gdybyśmy z nimi skończyli rozmowę dosłowne 10 sekund wcześniej - byłoby po nas. Na szczęście los chciał, że nie mieliśmy być ofiarami tegoż wypadku. Ulga... [P] Czemu boisz się tak panicznie samolotów? xP [O] Samoloty przypominają mi OP. (dla wolniej myślących: Oszukać Przeznaczenie). [P] Ulubione jedzonko to? [O] Pierogi ruskieeeeeeee <3. [P] Ulubiony owoc, warzywo? [O] Z owoców bananek i dwa jabłuszka . Warzywko to zielony ogóreczek kiszony i do tego dwa ziemniaczki . [P] Godzina odpowiadania na to pytanie? [O] 4 nad ranem. Dokładnie 4:01 [P] Ciastko??? [O] Tak, Ty jesteś moim ciasteczkiem :* xP. [P] Co cenisz w ludziach? [O] Ciężkie pytanie, lecz mam na to odpowiednią odpowiedź. Nuta ma na celu przekazanie, co mam na myśli. [P] Twoje ulubione ubranie? [O] Legginsy, do tego bluzeczka na ramiączkach, do tego krótka mini, do tego szpileczki i bóstwo . [P] Dostanę buziaka? [O] :***************************** [P] Ile masz par butów? [O] Ja nie chodzę w butach :< [P] 1 pies czy 50 kotów? [O] Zdecydowanie 50 kociaków <3. Psa wybrałabym tylko, jeśli chodziłoby o yorka. [P] Jakiego szamponu używasz? [O] Wolę mydło o zapachu pomarańczy :3 [P] Jaki jest Twój ulubiony sport? [O] Czytaj wyżej. [P] Kim chciałaś zostać w dzieciństwie? [O] Haha, tuż to wspomnienia... Nauczycielką xP. [P] Jak nazywa się Twój kotek? [O] Nie nazywa się. On się może co jedynie wabić . Moja stara, kochana kicia wabi się Enia <3. [P] Opisz się w 3 słowach. [O] (Czuję się) Malutką i słabiutką nastolatką . [P] Jaki chciałabyś mieć samochód? [O] Ja nie mam prawka, więc o samochodzie ani mi się śni . [P] Ulubiony serwer po ODD2 #2? [O] Oh, ostatnio pokochałam DD2+BF4 :-). ???CipiS??? [P] Jak wspominasz inne sieci? [O] Nie za dobrze, a wszystko przez pewną osobę, o której nawet nie zamierzam tutaj pisać. [P] Jakie wyniosłaś z nich doświadczenia? [O] Jeśli chodzi Ci o tą sieć na której się poznaliśmy to nie wyniosłam żadnej. Natomiast na innych miałam zaszczyt dostać rangę moderatora jak i UBT, dzięki którym trochę się nauczyłam i na MH nie było/nie ma z tym problemów. [P] Co tutaj na MH według Ciebie powinno się zmienić/zostać zmienione? [O] Kurcze, jest tego trochę, a ja zbytnio nie mam czasu się rozpisywać, bo jest godzina 23, a ja jutro do szkoły :< Mogę kolejne? . @3MaMCiE [P] Szkolny kibel czy na dworcu? ( Moje ulubione pytanie xP ) [O] Wybieram kibel w domu . [P] Co tam u Ciebie Magdo? [O] A dobrze, niedawno skończyłam grać mieszańca z naszymi botkami, a teraz siedzę sobie spokojnie i odpowiadam. Jutro do szkoły mam, dlatego chcę już niedzielę godzinę 17 . [P] Twoje drugie i trzecie imiona? [O] Anna, Klara <3. [P] Dresy czy jeansy? [O] Ani to ani to. Jedyne, co noszę i co wpada mi w gust to legginsy. [P] Szpilki czy adidasy? [O] ZDECYDOWANIE SZPILKI <3. [P] Ulubiona potrawa? [O] Wyżej pisałam, pierogi ruskie <3. [P] Wymienisz 5 najbardziej lubianych osób przez Ciebie na MH? [O] Czytaj wyżej. [P] Co byś dodała/usunęła/zmieniła na MH? [O] Na podobne pytanie również odpowiadałam, zapraszam wyżej. [P] Planujesz jakiś wyjazd w wakacje? [O] Tak, za granicę do Radka, chociaż boję się samolotów xP. @Kristo [P] Jak to być moją nauczycielką j.polskiego? [O] Super, mam nadzieję, że troszkę się nauczyłeś . [P] Kiedy ślub z Radziem ? (liczę że mnie zaprosisz ) [O] Zapraszam serdecznie. W 2016 roku : ). [P] Yyyyyyyyyy kakooo ?? . [O] Nie znam kakoa . [P] Jak długo jesteś na M-H? [O] 14.03.2014 :-). [P] Jak brzmi twoje imię? [O] Jest długie i ponoć ładne :3. Magdalena, miło mi. [P] Co u Ciebie i Radka? [O] Powodzi nam się, najlepszy mężczyzna świata. Wnioskując po tym wszystkim - nigdy nie zamieniłabym go na innego. [P] Jak tu trafiłaś? [O] Czytaj wyżej, odpowiadałam na to pytanie. [P] Czy myślisz o jakimś awansie? [O] Jak już wspomniałam praktycznie na początku. Jak na razie bardzo jestem wdzięczna, że mogę pełnić funkcję S@ jak i opiekuna oraz to, że zaszłam tak daleko, w ogóle się nie spodziewałam takich awansów przybywając na MH. Był to mój największy awans jaki mogłam dostać będąc na jakiejkolwiek sieci. Dziękuję za szanse i oczywiście postaram się nie zawieść. Nie liczę na więcej . @astroe [P] Czy jeśli udało by się stworzyć panele słoneczne z luster weneckich, przepuszczających 100% energi, to czy świat miałby darmową energię w momencie gdyby otoczyć kulę ziemską tymi panelami?? [O] Udałoby* [P] Jeśli udało by się stworzyć te panele słoneczne z luster, czy Ziemia była by w kosmosie niewidzialna, przez to iż odbijała by wszystkie promienie słoneczne oraz ciemności wszechobecnego kosmosu? [O] Udałoby* ; byłaby* ; odbijałaby*. [P] Przez jaką liczbę 10 razy trzeba podzielić 100 aby wyszło 50? [O] Każdy to wie. [P] Co się stanie gdy połączymy wodór z tlenem ale pod ciśnieniem 400Hpa przy temperaturze poniżej 40oC? [O] A to nie wiesz? : O. [P] Czy gdybyś wiedziała że się uda-czy podzieliłabyś przez 0? [O] Totalny bezsens. [P] Który z królów Polski stał do dołu nogami? [O] Ty . A tak na poważnie - każdy. [P] Czy żona stróża nocnego, który umarł podczas służby w dzień, dostanie po Nim rente za śmierć w godzinach pracy? [O] Zapytaj się żony stróża nocnego. [P] Czy ryzykowałaś kiedyś życie biorą apap noc podczas dnia? [O] Nigdy nie brałam apapu, dlatego w tenże sposób nie ryzykowałam mojego życia. @Joe Część 1. ( Usunąłem te o muzyce jak sugerowałaś ) [P] Dom czy mieszkanie? [O] Mieszkanie. [P] Samochód czy komunikacja zbiorowa? [O] Samochód. [P] Motocykl czy samochód? [O] Samochód. [P] Rower czy rolki? [O] Wolę łyżwy. [P] Sporty zimowe czy letnie? [O] Zimowe. [P] Grill czy spacer? [O] Zależy z kim. [P] Grzyby czy ziemniaki? [O] Ziemniaki, ale dwa ;> [P] Warzywa czy owoce? [O] Warzywa. [P] Aparat czy kamera? [O] Aparat. [P] Ostrożność czy spontaniczność? [O] Ostrożność (której nigdy dosyć). [P] Ja za 5 lat czy ja za 15 lat? [O] Wolę Ciebie teraźniejszego :3. [P] Kredyt czy gotówka? [O] Gotóweczka. [P] Plecak czy Torba? [O] Listonoszka. [P] Eyeliner czy szminka? [O] Szmineczka, ale taka różowa bądź czerwona (zawsze ładnie podkreśla kobiece usta:*) [P] Diesel czy Benzyna? [O] Nie wiem :< [P] Smakowanie życia czy życie ze smakiem? [O] Hmmmm Życie z Radziem . A tak na poważnie - życie ze smakiem. [P] Zmywanie ręczne czy zmywarka? [O] Zmywarka (jestem leń). [P] Pranie ręczne czy pralka? [O] Pralka (jestem leń). [P] Perwol czy WooLite? [O] Perwol. [P] Dywan czy Panele? [O] Panele. [P] Koza czy Kominek? [O] Kominek. [P] Stal czy drewno? [O] Drewno. [P] Komputer stacjonarny czy konsola? [O] Konsola. [P] Wisła czy Cracovia? [O] Ani to ani to, nie kibicuję. [P] Płyta Winylowa czy CD, DVD? [O] DVD. [P] Pisanie czy Czytanie? [O] Zdecydowanie pisanie. [P] Wygrywam bo chcę czy wygrywam bo mogę? [O] Wygrywam, bo jestem dobra . [P] Cel czy środki? [O] Zależy. [P] Zaczęłam to skończę czy skończę kiedy uznam za stosowne? [O] Skończę kiedy uznam to za stosowne. [P] Chipsy czy słodkie? [O] Rakowce . (czyt. Chipsy, ponieważ od nich można dostać raka), temu rakowce xP. [P] Wafelek czy Batonik? [O] Jeden wafelek, jeden batonik :3 [P] Spię bo muszę czy uwielbiam spać? [O] Uwielbiam spać! <3, szczególnie w łóżku z ukochanym. [P] Koc czy kołdra? [O] Kucyk . A tak na poważnie to koc. [P] Puffa czy fotel? [O] Fotel. [P] Kanapa czy łóżko? [O] Łóżko. [P] Kremacja czy Hibernacja? [O] Hiber. [P] Serce czy Rozum? [O] A mogę wybrać obydwa? <3. [P] Czerwony jak cegła czarny jak mrok? [O] Czerwony. [P] Szafka kuchenna czy szafka narzędziowa? [O] Szafka narzędziowa (jedziemy hardcorowo) . [P] Obiad czy kolacja? [O] Kolacja. [P] Dzwonienie czy SMS'owanie? [O] SMS'owanie (to jest coś, co robię pół życia). [P] Telewizor czy rzutnik? [O] Telewizorek. [P] Dzieci czy kariera? [O] Jeżeli moje to dzieci. [P] Problemy są na zewnątrz czy problemy są wewnątrz? [O] Problemy są wszędzie. [P] Zerwnątrzsterowna czy wewnątrzsterowna? [O] Wewnątrz. [P] Antyperspirant czy perfumy? [O] Perfumy (lepiej pachną i przyciągają mężczyznę :*) [P] Matka czy kochanka? [O] Mamusia. [P] Organizer czy pamieć? [O] A bo ja wiem? xP. [P] Opony niskoprofilowe czy wysokoprofilowe? [O] Wysoko. [P] Segreguje odpady czy nie tworzę odpadów? [O] Poproszę kolejne. [P] Centrum handlowe czy bazar? [O] Dziękuje. Wybieram handlowe. Część 2. [P] Suszarka czy prostownica? [O] Suszarka. [P] Grzebień czy szczotka? [O] Szczotka. [P] VHS czy DVD? [O] DVD. [P] Klapki czy sandały? [O] Fuj, ani to ani to. [P] Kream do rąk czy krem do twarzy? [O] Krem do twarzy. [P] Lusterko małe, dyskretne czy duże, domowe? [O] Mmmmm... Marzy mi się lustro duże, domowe <3. [P] Firanki, zasłony czy rolety? [O] Zasłony. [P] Szpilki czy coś wygodniejszego? [O] Mmmmmmmm <3, szpileczki :* Chodzę w nich ponad 8 lat. [P] Glany czy tenisówki? [O] Ani to ani to. [P] Sznurówki czy zamek? [O] Guziki : ). [P] Mini czy suknienka? [O] Minióweczka - 100% sexowniej . [P] Włosy długie czy krótkie? [O] U mężczyzny - krótkie <3, u kobiety - długie : ). [P] Klasycznie czy ekstrawagancko? [O] Klasyka. [P] Agresywanie czy stonowanie? [O] Ni to, ni to. [P] Spodnie czy spódnica? [O] Miniówka/legginsy (nie cierpię spodni ani spódnicy). [P] Bluzka czy sweterek? [O] Sweterek. [P] Usta czy szyja? [O] Usteczka :* [P] Pośladki czy biust? [O] Pośladki. [P] Talia czy ramiona? [O] Talia. [P] Łydki czy uda? [O] Uda. [P] Usmiech zawsze czy usmiech szczególnie? [O] Uśmiech zawsze. [P] Śmiech czy brzuszki? [O] Śmiech. [P] Kuchenka gazowa czy elektryczna? [O] Kuchenka gazowa. [P] Lodówka czy zamrażalnik? [O] Lodówka. [P] Pasek czy bez paska? [O] Bez. [P] Kolczyki czy naszyjnik? [O] Naszyjnik. [P] Plaszcz czy kożuch? [O] Płaszcz. [P] Czapka czy kaptur? [O] Zdecydowanie kaptur, nie noszę czapek. [P] Szalik czy apaszka? [O] Apaszka. [P] Tatuaż czy bez? [O] Bez. [P] Slipki czy bokserki? [O] Bokserki <3. [P] Sucharki czy krakersy? [O] Krakersy. [P] Puszka aluminiowa czy butelka? [O] Butelka. [P] Szkło czy plastik? [O] Plastik. [P] Karton czy tworzywo? [O] Karton. [P] Na wieczór ramiona zakryte czy nie? [O] Nie. [P] Drzwi do pokoju zamknięte czy otwarte? [O] Zdecydowanie zamknięte. [P] Pasta do zembów czy płyn do jamy ustnej? [O] Zembów. [P] Nóż czy krajalnica? [O] Krajalnica. [P] Ogórek kiszony czy świeży? [O] Haha . Ogórek, ale inny . A tak na poważnie - zdecydowanie kiszony! [P] Parkowanie tyłem czy przodem? [O] . Tyłem. [P] Nadsterowność czy podsterowność? [O] Pod. [P] Skrzynia manualna czy automatyczna? [O] Nie mam zdania. [P] Siatka czy płot? [O] Płot. [P] Garaż czy sypialnia? xP. [O] Sypialnia. [P] Pistolet czy karabin? [O] Karabin. [P] Biblioteczka czy gabinet? [O] Gabinet ;> [P] Oszczędzanie na emeryture czy życie dziś? [O] Życie. [P] Syn czy córka? [O] Syn : ). [P] Łysy czy długowłosy? [O] Oł... Pytanie dla mnie . Zdecydowanie Łysy i tu lekko się rozpiszę. Dlaczego wolę łysego niż długowłosego? Była kiedyś taka sytuacja, że miałam chłopaka, który miał długie włosy. Całowaliśmy się na przystanku, a jakiś typek do mnie podchodzi i mówi: "A co Wy lesbijki jesteście"? xDDD. Ło matko, wtedy mnie zamurowało, takie oczy zrobiłam ---> o_O. Od tamtej pory nie cierpię mężczyzn z długimi włosami, także zdecydowanie łysy : ). [P] Atena czy Apollo? [O] Apollo. [P] Przy piwie czy przy wódce? [O] Przy wódce. @Malu [P] Krótka ale ciężka i męcząca praca czy długa ale lekka lecz w efekcie czasu również męcząca praca? [O] Hmmmm... Po dłuższych namysłach wybieram pracę długą, ale lekką lecz w efekcie czasu męczącą pracę. [P] Wolisz pracować przy FTP, banować na serwerze czy ogarniać forum? [O] Pytanie w moim guście <3. Zdecydowanie wolę banować na serwerze wredne cziterzyska! [P] Marzy Ci się awans? [O] Już wyżej pisałam - Jak na razie bardzo jestem wdzięczna (szczególnie i @aquax), że dali mi szanse pełnienia funkcji S@ jak i opiekuna. Był to mój największy awans jaki mogłam dostać będąc na jakiejkolwiek sieci i oczywiście postaram się nie zawieść. Nie liczę na więcej. I tak nie spodziewałam się, że dojdę prawie na sam szczyt. . Było trochę tego odpowiadania, wymęczyliście mnie tymi pytaniami, ale serdecznie dziękuję za tak dużą ilość i pozdrawiam moje kochane słoneczka :* Ah, zapomniałabym (ironia ). Kolejną osobą... Którą chcę zobaczyć w kolejnej odsłonie Q&A oraz jego odpowiedzi... Jest... ........... uwaga.......... (każdy to wie xP)......... Mój Kochany @R4d3k. . Dziękuję raz jeszcze i pozdrawiam, @Danke:* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Procentowy Napisano 24 Kwietnia 2015 #308375 Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2015 Nudno, smutno i zero uśmiechu. Masakra! ) W porządku, chyba pobiłaś rekord pytania w jednym Q&A. Więcej takich zaangażowań, Panie i Panowie. Good Job. :good: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
happy Napisano 25 Kwietnia 2015 #308394 Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2015 Mój numer telefonu czy czego nie kompletnie się poczułem odpowiedzi wszystkie z sensem i oczywiście zapro na ślub pioryterem musi być do mnie Może być Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wandi Napisano 25 Kwietnia 2015 #308426 Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2015 Brawo ) Pluszz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 25 Kwietnia 2015 #308429 Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2015 Super, brawo oby tak dalej :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MartyN Napisano 25 Kwietnia 2015 #308516 Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2015 Super wysalo . Dużo tych pytań i odpowiedzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
3MaMCiE Napisano 25 Kwietnia 2015 #308593 Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2015 Fajnie wyszło , dałem reputke Pozdrawiam, 3MC. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 25 Kwietnia 2015 #308602 Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2015 Wyśmienite odpowiedzi :good: Wszystko ładnie, pięknie wyszło :spiteful: :spiteful: :spiteful: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kristo Napisano 25 Kwietnia 2015 #308645 Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2015 Plusha daje i gratuluje za odpowiedzi ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jestem slaby i chuj. Napisano 25 Kwietnia 2015 #308692 Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2015 Dobra robota ;] Plusik. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ganja Mafia1992 Napisano 25 Kwietnia 2015 #308814 Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2015 super się czytało + dla Madzi również za śliczne zdjęcie. Radek tylko nie bądź zazdrosny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kristo Napisano 25 Kwietnia 2015 #308851 Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi