Skocz do zawartości

<span class="ipsBadge ipsBadge_red">ODRZUCONE</span> Marcin SoSna Pompa ` admin? :D

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Nick:Marcin SoSna Pompa `

Doświadczenie (w byciu adminem): Hmm gram od kilku ładnych lat ale ostatnio miałem 2 letnią przerwę  :D bywałem adminem na kilku serwerowniach miałem w sumie swój serwer ale niestety brak czasu i upadł ;p byłem adminem na Fantazji 4FUN, na cs wysypisko, cs-extreeme  :D cs-prosiaczek miałem zastępce H@ całej serwerowni  :D i tak kilka swoich serwerów do mixów itp.  :D 

Znajomość AMXX (W skali 1-10): Kiedyś bym napisał pewnie 10 ale napiszę 8-9 bo bym musiał sobie wszystkie pluginy itp przypomnieć  :D  

Staż w CS-sie: około 8lat  :D z przerwami  :D 

Steam / NonSteam :STEAM_0:1:32266839 

Dlaczego Ty: Bo myślę ze dużo osób mnie lubi na serwerze i gram często akurat w godzinach 22-6 a wtedy właśnie dużo osób lata na czitach tak jak wczoraj dostałem ub wchodze a typ na aimie i wh staty 130 na 4 ;D no to porażka grać się nie da i ludzie wychodzą  :P myślę ze jestem w stanie podjąć się tego zadania i mam przegrane wystarczającą ilość godzin  :D a podoba mi się ta serwerownia i chciałbym tu zawitać na dłużej  :D 

Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: 5h lajtowo  :D 

Kontakt: steam ;D 

Dwa tygonie już zleciały :D 

Napisano

Jestem na Tak : Dlaczego:

- Widuje go często w godzinach nocnych.

- Wiek odpowiedni

- Przegrane godziny są więc elegancko.

- Jest ogarnięty lecz czasem ma swoje odchyły, nie powiem, że nie, lecz jesteśmy tylko ludźmi

gdy dostałby posadę pewnie ograniczyłby te swoje "odchyły"

- Jest aktywny w nocy, więc przyda się kolejny admin który przesiaduje nocami.

- Z tego co mogłem wywnioskować poprzez "say" czy też "mikro" typek z charakterem, czyli dla mnie na plus ; )

Napisano

Nie minęły 2 tygodnie od poprzedniego podania... jestem na nie. I temat powinien być zamknięty.

Napisano

Silverka wiemy ze często gram gdy cię nie ma i widzą mnie osoby które grają nocą mniej więcej od 20 do 5 rano :D i jeżeli mnie nie widujesz a mam wszystkie wymagania to dlaczego od razu jesteś na nie? :o 

Kołodziej minęły 13dni... jak dla mnei twoja wypowiedź wg nie powinna być traktowana Jestem na nie z powodu tego ze nie minęły dwa tygodnie tylko 13 dni.. 

Napisano

Według cb 2 tyg to 13 dni? Na forum powinien być porządek i jak dla mnie do zamknięcia.

Moja wypowiedź nie powinna być traktowana? :D spoko Nie wypowiadam się już bo dla cb ona nie ma znaczenia :D powodzenia

Napisano

wiem ze dwa tygodnie to 14dni minęły 13 więc już mogłeś sobie darować.. no jeżeli uważasz ze przez to jesteś na nie to po co wg się wypowiadasz ;D wymagania wszystkie są i ci co graja w mniej więcej tak jak ja to widzą :D 

Napisano

***Wiadomość wygenerowana automatycznie***
podanieodrzucone.png

Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera.

Uzasadnienie: Podanie złożyłeś 14 kwietnia, mamy 24 kwietnia więc 14 dni nie minęło.

Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu.

Pozdrawiamy,

Administracja Multi-Head.pl.

• Odpowiedzi 7
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Najaktywniejsi w tym temacie

Popularne Dni

Najaktywniejsi w tym temacie

Popularne Dni

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...