El Mafioso Napisano 22 Kwietnia 2016 #425183 Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2016 Od jakiegoś czasu nie było konkursu/turnieju na JB. Proponuję urządzić turniej w piłkę. Zasad chyba nie muszę tłumaczyć bo są wiadome. Chodzi o to aby nie był to turniej 5 vs 5 bo za dużo tam kopaniy. Proponuję 2/3 osobowe drużyny. Większe pole manewru, łatwiejsza organizacja i lepsza zabawa. Nagrody, myślę że każdego z graczy JB zadowoli bonus w postaci JBpackow. Trochę rywalizacji drużynowej nie zaszkodzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kagi Napisano 22 Kwietnia 2016 #425191 Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2016 Jak za starych,dobrych czasów.Jestem za. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Missia Napisano 22 Kwietnia 2016 #425193 Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2016 Może nie gram kompletnie na jb, ale pamiętam dobry odzew jak był konkurs walki na ringu na serwerze JB. Wielu było chętnych i myślę, że teraz również byłoby ich sporo. Ja w chęcią wzięłabym w takim czymś udział. Jestem jak najbardziej za. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maajkeel Napisano 22 Kwietnia 2016 #425195 Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2016 Jak najbardziej ZA dawno nie było żadnego konkursu. Dodam też coś od siebie, można zorganizować też coś na wzór olimpiady w skład której wchodziłyby następujące dyscypliny: piłka, basen, kz oraz coś z wiedzy czyli "państwa i stolice". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zakręcony Napisano 22 Kwietnia 2016 #425196 Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2016 No rzeczywiście nie było dawno konkursu dlatego może zrobię ale inny, którego dawno nie było na serwerze ale narazie nie zdradzam szczegółów. A jeśli będziecie chcieli piłkę to mogę go zrobić trochę później Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ripton Napisano 22 Kwietnia 2016 #425198 Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2016 Też jestem za tylko te nagrody JB packów zmienić na coś innego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Brylant Napisano 22 Kwietnia 2016 #425281 Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2016 Konkursik by był spoko ale zamiast jb paków do wygranie żeby był Vip na 1 tydzień. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi