Gość Guest Napisano 23 Kwietnia 2015 #307876 Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2015 Wzór skargi: Ban z obraze Data i godzina:17:58 Nick admina/gracza, który zawinił:Modzelov Dowody: [AMXBans] =============================================== [AMXBans] You are banned from this Server! [AMXBans] There are 32 minutes and 28 seconds left of your ban. [AMXBans] Banned Nickname : Patrokles [AMXBans] Reason : ' Uwa aj na s owa ! ' [AMXBans] You can complain about your ban @ www.Multi-Head.pl [AMXBans] Your SteamID : ' STEAM_2 : 0 : 1303580573 ' [AMXBans] Your IP : ' 31.61.129.174 ' [AMXBans] =============================================== Świadkowie:Cały Server Uzasadnienie:To już 2 wpadka tego admina.Proszę aby Modzelovi odebrano Admina Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Strajk Napisano 23 Kwietnia 2015 #307878 Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2015 Zapraszam admina do wypowiedzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MemesiO Napisano 23 Kwietnia 2015 #307880 Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2015 Przypominam, że admin ma na wyjaśnienie sytuacji ma 24h. A jak nie to co ?? To Opiekun Serwera ukarze admina. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 23 Kwietnia 2015 #307893 Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2015 A jak nie to co ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 23 Kwietnia 2015 #307926 Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2015 Gracz spamuje wiadomościami na praktycznie każdej mapce o graczach z "wh aim" oczywiście bezpodstawnie i tylko dlatego bo go zabili . Dostałem kolejną skargę o wh , obserwowałem "podejrzanego 2 rundy po czym napiałem na u@ że nic nie ma... Dostałem wiadomość : http://zapodaj.net/3dd6c27db184b.jpg.html , on lepiej wie czy dany gracz ma wh... Dostał kika z inf żeby uspokoił się.Przedtym spamował mi to samo 5x ... Po czym wbił z taką wiadomością : http://zapodaj.net/d37b4052b9c76.jpg.html Uważam, że słusznie dosatał bana TYLKO na godzinę za tą i wiele innych sytuacji Rg Cod400 14. Zgłaszanie czitów nie na u@ jak i nadmierne spamowanie będzie nagradzane 5 minutowym banem. UWAGA! Co do długości kar to: - 5 min ban - Następnie bany " Płaczące dziecko bo mnie zabili..." Pzdr edit Takie pw dostałem "Masz Się Zgłosić Pod Moją Skarge. Strajk Wyciągnie Konsekwencje !!!" Za kogo on się uważa i czemu każdy wyraz pisze z dużej litery ciekawi mnie jego wiek... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 23 Kwietnia 2015 #307951 Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2015 A Fajnie no to z jakiego powodu ban na 1 godzine. Tak napisałem ci to bo jak byś tego nie zobaczył to wiesz sam.Jak coś to on mnie nie zabił tylko na barcelonie gościu się skampił za skrzynią a Loczek wiedział gdzie jest. Chodzi mi o to że dałeś 2 bany mi bezpodstawnie.A to że przedtem spamowałem to nie rozumiałem tego bana za txt na 5min. Wytłumacz o co ci chodzi ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 23 Kwietnia 2015 #307953 Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2015 Nie przypominam sobie bana za txt masz SS ? Po drugie to nie pierwszy raz że spamujesz na u@ ... Niech H@ sie wypowie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 23 Kwietnia 2015 #307957 Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2015 A no tak i jeszcze mnie wyrzucił za to że napisałem że jeden z graczy ma wh .Zastanów się zanim dasz bana. Może i czasami nie mam racji ale chce żeby ich obserwowali a nie to sobie olewali. Modzelov mówisz że obserwowałeś tą sytyację 2 rundy ale po chwili mi odpisałeś, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 23 Kwietnia 2015 #307959 Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2015 Haha już nie pamiętasz jak na assualt po nuke dałeś mi bana na 5 min za txt a pokazać ci dowód.[AMXBans] You have been banned from this Server! [AMXBans] You can complain about your ban @ www.Multi-Head.pl [AMXBans] Reason: 'txt' [AMXBans] Duration: '5 minutes' [AMXBans] Your SteamID: 'STEAM_2:0:1303580573' [AMXBans] Your IP: '31.61.129.132' [AMXBans] ========================== A po tym banie pytałem się teza czy mi dał bana i powiedział że to nie on. A byłeś ty i Tez Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 23 Kwietnia 2015 #307962 Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2015 Nie jestem jedyny adminem na serwerze... Ja Ci go nie dałem. edit Cytat "Zastanów się zanim dasz bana. Może i czasami nie mam racji ale chce żeby ich obserwowali a nie to sobie olewali. Modzelov mówisz że obserwowałeś tą sytyację 2 rundy ale po chwili mi odpisałeś," To był twój ostatni spam, zaraz po mojej obserwacji ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 23 Kwietnia 2015 #307965 Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2015 Ale chyba wiem kto jest adminem a wtedy było was 2.Modzelov sory że cię posądziłem za to txt sory.To widać że ten ban z txt to Teza pomyłka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Strajk Napisano 23 Kwietnia 2015 #307974 Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2015 Następnym razem daj bana na 5 minut lub kicka bo ban na 1h jest za długi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Strajk Napisano 23 Kwietnia 2015 #307976 Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi