Gość Guest Napisano 22 Kwietnia 2015 #307618 Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2015 Nick:Ca$H Wiek:19 Doświadczenie (w byciu adminem):Byłem adminem na kilku serwerach m.in.(cs-banan, cs-koleet) Znajomość AMXX (W skali 1-10):9 Staż w CS-sie:5lat Steam / NonSteam:Steam Dlaczego Ty: Ponieważ chciałbym pomóc administracji czesto grywam rano jak nie ma adminów tak samo jak i w nocy a w takich godzinach trudno o administratora ps.Miałem dobic godziny i przepraszam ze wtedy zlozylem podanie bez wygranych godzin Mam nadzieje ze będzie dobrze doświadczenie mam Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: 3h Kontakt: Steam, Forum, GG Link do GameTracker'a: http://www.gametracker.com/player/Ca%24H/80.72.43.106:27022/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 23 Kwietnia 2015 #307676 Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2015 Hmm powiem tak widuje Cie dość rzadko (tak wiem może się mijamy na serwerze), ale jak już jesteś nie rzucasz się specjalnie w oczy. Powinieneś dać się troszkę poznać, zgłaszać coś na u@ itd. Na podstawie samych wymagań mojego tak niestety nie otrzymasz. @edit Rzucanie się w oczy czyli zrobienie jakiegoś pozytywnego wrażenia. Nie widziałem żebyś zgłaszał coś na u@ (jak ja byłem na serwerze) ponadto nie rozmawialiśmy. Czyli generalnie nic nie mogę o Tobie powiedzieć prócz tego, że spełniasz wymagania, które nie zawsze są najważniejsze, bo nie raz były przypadki, że ktoś miał steama wiek, przegrany czas, a później jako admin odstawiał problemy. @ Dlatego nie przekreślam Twojej osoby i nie daje nie, ale zrozum też nie znając Ciebie ciężko jest mi ocenić. Rzeczywiście ceni się u Ciebie brak banów wymagania itd co jest dość dużym plusem ale jednak pewnego tak dać nie mogę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 23 Kwietnia 2015 #307679 Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2015 Ale najwazniejsze ze chyba mam wymagania wszystkie a zreszta nie rozumiem slowa nie rzucasz sie w oczy a jak mam sie rzucac???? Moim zadaniem po dostaniu adma bedzie pomoc wam wszystkim a nie rzucanie sie w oczy wiec naprawde nie rozumiem nowego wymagania. Mam bardzo duze doswiadczenie w byciu administratorem i chyba to jest najwazniejsze. Możemy zrobic tak ze dacie mi okres próbny jak nie bede sie sprawdzał w tej roli to mi poprostu zabierzecie Wiem rozumiem o co chodzi ale zrobiłem dobre wrazenie chyba tym ze nie mam zadnych banow na swoim koncie nawet tych najkrotszych a pisałem nie jedokrotnie na u@ masz racje moze akurat nie tobie ale pisałem ale naprawde chciałbym pomoc napewno nie zaszkodze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
j0!nt Napisano 23 Kwietnia 2015 #307729 Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2015 Ja jestem aktualnie na NIE dlatego ,że pierwszy raz Cię widzę jesteś ledwo ponad wymagania z przegranymi godzinami nie śpiesz się pograj jeszcze trochę. Doświadczenie i cała reszta jest okej tylko nabij jeszcze trochę godzinek, na serwerze Cię ani na razu nie widziałem nie wiem jakim cudem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NaTeOooO Napisano 23 Kwietnia 2015 #307738 Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2015 Ja cie nie przekreslam ale narazie na nie nie widuje cie i to samo sadze co koledzy wyzej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 23 Kwietnia 2015 #307854 Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2015 Ja Jestem na Nie !! Nazbieraj trochę doświadzczenia i może za rok złóż podanie. Podzielam zdanie Evo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ikz' Napisano 23 Kwietnia 2015 #307864 Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2015 Nigdy nie widziałem, żebyś na steam grał (może ja mam cos ze wzrokiem). Niczym się nie wyróżniasz, doświadczenie i wiek przemawiają za tobą, ale musisz się czymś wykazać, być bardziej zauważalnym. Na tę chwilę jestem na NIE. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 23 Kwietnia 2015 #307865 Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2015 Test na tydzień ? Dajmy się wykazać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flexee Napisano 23 Kwietnia 2015 #307987 Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2015 Nie widuję Cie na serwerze i jestem zdania co koledzy nad Modzelovem, czyli NIE. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 23 Kwietnia 2015 #308018 Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2015 Dziekuje za opinie zobaczymy moze nastepnym razem sie uda Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ania Napisano 25 Kwietnia 2015 #308714 Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie***Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Uzasadnienie: Daj się poznać bliżej, zaangażuj się i wtedy zapraszam ponownie. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi