Gość Guest Napisano 22 Kwietnia 2015 #307618 Napisano 22 Kwietnia 2015 Nick:Ca$H Wiek:19 Doświadczenie (w byciu adminem):Byłem adminem na kilku serwerach m.in.(cs-banan, cs-koleet) Znajomość AMXX (W skali 1-10):9 Staż w CS-sie:5lat Steam / NonSteam:Steam Dlaczego Ty: Ponieważ chciałbym pomóc administracji czesto grywam rano jak nie ma adminów tak samo jak i w nocy a w takich godzinach trudno o administratora ps.Miałem dobic godziny i przepraszam ze wtedy zlozylem podanie bez wygranych godzin Mam nadzieje ze będzie dobrze doświadczenie mam Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: 3h Kontakt: Steam, Forum, GG Link do GameTracker'a: http://www.gametracker.com/player/Ca%24H/80.72.43.106:27022/
EvO Napisano 23 Kwietnia 2015 #307676 Napisano 23 Kwietnia 2015 Hmm powiem tak widuje Cie dość rzadko (tak wiem może się mijamy na serwerze), ale jak już jesteś nie rzucasz się specjalnie w oczy. Powinieneś dać się troszkę poznać, zgłaszać coś na u@ itd. Na podstawie samych wymagań mojego tak niestety nie otrzymasz. @edit Rzucanie się w oczy czyli zrobienie jakiegoś pozytywnego wrażenia. Nie widziałem żebyś zgłaszał coś na u@ (jak ja byłem na serwerze) ponadto nie rozmawialiśmy. Czyli generalnie nic nie mogę o Tobie powiedzieć prócz tego, że spełniasz wymagania, które nie zawsze są najważniejsze, bo nie raz były przypadki, że ktoś miał steama wiek, przegrany czas, a później jako admin odstawiał problemy. @ Dlatego nie przekreślam Twojej osoby i nie daje nie, ale zrozum też nie znając Ciebie ciężko jest mi ocenić. Rzeczywiście ceni się u Ciebie brak banów wymagania itd co jest dość dużym plusem ale jednak pewnego tak dać nie mogę
Gość Guest Napisano 23 Kwietnia 2015 #307679 Napisano 23 Kwietnia 2015 Ale najwazniejsze ze chyba mam wymagania wszystkie a zreszta nie rozumiem slowa nie rzucasz sie w oczy a jak mam sie rzucac???? Moim zadaniem po dostaniu adma bedzie pomoc wam wszystkim a nie rzucanie sie w oczy wiec naprawde nie rozumiem nowego wymagania. Mam bardzo duze doswiadczenie w byciu administratorem i chyba to jest najwazniejsze. Możemy zrobic tak ze dacie mi okres próbny jak nie bede sie sprawdzał w tej roli to mi poprostu zabierzecie Wiem rozumiem o co chodzi ale zrobiłem dobre wrazenie chyba tym ze nie mam zadnych banow na swoim koncie nawet tych najkrotszych a pisałem nie jedokrotnie na u@ masz racje moze akurat nie tobie ale pisałem ale naprawde chciałbym pomoc napewno nie zaszkodze
j0!nt Napisano 23 Kwietnia 2015 #307729 Napisano 23 Kwietnia 2015 Ja jestem aktualnie na NIE dlatego ,że pierwszy raz Cię widzę jesteś ledwo ponad wymagania z przegranymi godzinami nie śpiesz się pograj jeszcze trochę. Doświadczenie i cała reszta jest okej tylko nabij jeszcze trochę godzinek, na serwerze Cię ani na razu nie widziałem nie wiem jakim cudem.
NaTeOooO Napisano 23 Kwietnia 2015 #307738 Napisano 23 Kwietnia 2015 Ja cie nie przekreslam ale narazie na nie nie widuje cie i to samo sadze co koledzy wyzej.
Gość Guest Napisano 23 Kwietnia 2015 #307854 Napisano 23 Kwietnia 2015 Ja Jestem na Nie !! Nazbieraj trochę doświadzczenia i może za rok złóż podanie. Podzielam zdanie Evo
ikz' Napisano 23 Kwietnia 2015 #307864 Napisano 23 Kwietnia 2015 Nigdy nie widziałem, żebyś na steam grał (może ja mam cos ze wzrokiem). Niczym się nie wyróżniasz, doświadczenie i wiek przemawiają za tobą, ale musisz się czymś wykazać, być bardziej zauważalnym. Na tę chwilę jestem na NIE.
Gość Guest Napisano 23 Kwietnia 2015 #307865 Napisano 23 Kwietnia 2015 Test na tydzień ? Dajmy się wykazać
Flexee Napisano 23 Kwietnia 2015 #307987 Napisano 23 Kwietnia 2015 Nie widuję Cie na serwerze i jestem zdania co koledzy nad Modzelovem, czyli NIE.
Gość Guest Napisano 23 Kwietnia 2015 #308018 Napisano 23 Kwietnia 2015 Dziekuje za opinie zobaczymy moze nastepnym razem sie uda Pozdrawiam
Ania Napisano 25 Kwietnia 2015 #308714 Napisano 25 Kwietnia 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie***Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Uzasadnienie: Daj się poznać bliżej, zaangażuj się i wtedy zapraszam ponownie. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl.
Rekomendowane odpowiedzi
Najaktywniejsi w tym temacie
1
1
1
1
Popularne Dni
23 Kwi
9
22 Kwi
1
25 Kwi