Gość Guest Napisano 20 Kwietnia 2015 #306767 Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2015 Server # 20 [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Zostales zbanowany na tym serwerze przez Admina Raptorr. [AMXBans] Jestes zbanowany Permanentnie. [AMXBans] Zbanowany Nick : ( 1 ) Pere [AMXBans] Powod : ' podszywka ' [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.Multi-Head.pl [AMXBans] Twoj SteamID : ' STEAM_0 : 1 : 3833498 ' [AMXBans] Twoje IP : ' 178.235.171.35 ' [AMXBans] =============================================== Error: server failed to transmit file 'sound/misc/immortality_start.wav' Error: server failed to transmit file 'sound/misc/immortality_end.wav' Missing RIFF/WAVE chunks Kicked by Console: Zostales ZBANOWANY. Sprawdz swoja Konsole. Kicked : Zostales ZBANOWANY. Sprawdz swoja Za co ban panie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Inte Tillgänglig Danke:* Napisano 20 Kwietnia 2015 #306768 Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2015 [Wiadomość wygenerowana automatycznie] Temat został przeniesiony z "Sprawy dotyczące serwera" do "Odwołanie od bana". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MemesiO Napisano 20 Kwietnia 2015 #306797 Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2015 Witam. Zapraszam admina @Raptorr do przedstawienie dowodów. Admin ma na to 24h. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raptorr Napisano 21 Kwietnia 2015 #306853 Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2015 Gracz został zbanowany gdyż uznałem że ktoś podszywa się pod gracza jednak musiałem przeoczyć że ten nick jest podobny do nicku osoby która naprawdę mogłaby się podszywać ( Ta 1 mnie zmyliła) No cóż za tą sytuację przepraszam i proszę o odbanowanie gracza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Inte Tillgänglig Danke:* Napisano 21 Kwietnia 2015 #306854 Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj Graczu. Zostałeś odbanowany. Twoje ss`y bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone pozytywnie. Wracaj do gry i pamiętaj żeby grać czysto. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi