Gość Guest Napisano 19 Kwietnia 2015 #306073 Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2015 Nick: Kaliboo Wiek: 19 Doświadczenie: Za wiele adminow nie mailem ale liczą się chęci Znajomość AMXX : 7/10 ?Staż w cs: 4 lata Steam/ns: ns Dlaczego ty: Jestem nowy, bez jakichkolwiek konfliktów, adminów na tym serwerze brakuje i to bardzo, mało kiedy widuje tam jakiegoś. A większość graczy nie ma nawet najmniejszej chęci by przestrzega zasad. Czas: 1/2h dziennie Kontakt: forum, steam, gg (podam jak będzie potrzebne), e-mail (tak jak gg) Stats: http://www.gametracker.com/player/Kaliboo/80.72.40.110:27027/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jasille Napisano 19 Kwietnia 2015 #306178 Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2015 Na nie. - Konto pod podanie - Rzadko kiedy Cię widuję - Brak steama Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dealan4 Napisano 19 Kwietnia 2015 #306212 Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2015 Ja równie na NIE. - Widziałem Cie może ze 2 razy na serwerze - Brak steama - Konto na forum gołe, że tak powiem - Trochę krótko grasz na co dzień Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Galaxy Napisano 19 Kwietnia 2015 #306296 Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2015 pograj jeszcze troszke znami i zloz podanie za 2 tygodnie. Na ten czas zamykam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Galaxy Napisano 19 Kwietnia 2015 #306297 Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Uzasadnienie: Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi