GAC/Paweł Napisano 13 Marca 2016 #409812 Udostępnij Napisano 13 Marca 2016 Nick: Stary Wyga Wiek: 19 lat. Doświadczenie (w byciu adminem): Dobre nie raz miałem admina nawet na tym serwerze. Znajomość AMXX (W skali 1-10): 8. Staż w CS-sie: 6 lat. Steam / NonSteam: Non steam. Aktualnie. Dlaczego Ty: Chcę pomóc w ogarnięciu serwera także innym adminom, wiadomo nie każdy admin siedzi na serwerze 24/7 a jeden admin więcej by nie zaszkodził. Chciałem również zapobiec graczom łamiących regulamin i to nie wszystko, wprowadzić miła atmosferę na serwer. Powiem tyle dajcie mi szansę a nie pożałujecie. Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: 3-6 godzinek. Kontakt: PW. Link do GameTracker'a: http://www.gametracker.com/player/Stary%20Wyga/80.72.40.110:27020/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GAC/Paweł Napisano 13 Marca 2016 Autor #410812 Udostępnij Napisano 13 Marca 2016 Nick: Stary Wyga Wiek: 19 lat. Doświadczenie (w byciu adminem): Dobre nie raz miałem admina nawet na tym serwerze. Znajomość AMXX (W skali 1-10): 8. Staż w CS-sie: 6 lat. Steam / NonSteam: Non steam. Aktualnie. Dlaczego Ty: Chcę pomóc w ogarnięciu serwera także innym adminom, wiadomo nie każdy admin siedzi na serwerze 24/7 a jeden admin więcej by nie zaszkodził. Chciałem również zapobiec graczom łamiących regulamin i to nie wszystko, wprowadzić miła atmosferę na serwer. Powiem tyle dajcie mi szansę a nie pożałujecie. Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: 3-6 godzinek. Kontakt: PW. Link do GameTracker'a: http://www.gametracker.com/player/Stary%20Wyga/80.72.40.110:27020/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dupadupadupadupa Napisano 13 Marca 2016 #409879 Udostępnij Napisano 13 Marca 2016 Chciałem zaakceptować podanie i dać Ci jeszcze jedną szansę. Ale niestety nie mogę tego zrobić. Dlaczego? A no dlatego, że ostatni raz na serwerze byłeś 21 stycznia- potem słuch o Tobie zaginął. Nagle wracasz i składasz podanie. Popracuj nad aktywnością i spróbuj w przyszłości. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dupadupadupadupa Napisano 13 Marca 2016 #410879 Udostępnij Napisano 13 Marca 2016 Chciałem zaakceptować podanie i dać Ci jeszcze jedną szansę. Ale niestety nie mogę tego zrobić. Dlaczego? A no dlatego, że ostatni raz na serwerze byłeś 21 stycznia- potem słuch o Tobie zaginął. Nagle wracasz i składasz podanie. Popracuj nad aktywnością i spróbuj w przyszłości. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dupadupadupadupa Napisano 13 Marca 2016 #409880 Udostępnij Napisano 13 Marca 2016 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to, iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Uzasadnienie: Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dupadupadupadupa Napisano 13 Marca 2016 #410880 Udostępnij Napisano 13 Marca 2016 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to, iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Uzasadnienie: Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi