Gość Guest Napisano 18 Kwietnia 2015 #305742 Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2015 Wzór: Twój nick podczas gry: ehe Godzina, data zdarzenia: przed/po 15 Mapa:dd2 STEAM_ID / IP:' STEAM_0 : 1 : 34401379 ' Uzasadnienie: Nie rozumiem czemu braciak dostał bana i jeszcze za "podszywkę" o co chodzi? Czarna banowałaś to się wypowiedz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MemesiO Napisano 18 Kwietnia 2015 #305753 Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2015 Witam. Zapraszam admina ~Czarna~ do wyjaśnienia tematu. Rozumiem, że ban jest na twoje konto, czy kolegi? Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 18 Kwietnia 2015 #305757 Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2015 Brata* Prawie każdy admin dobrze wie że brat gra na nicku "ehe" to czarna jak na złość daje bana Chyba komuś się nie podoba moje towarzystwo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Silverka Napisano 18 Kwietnia 2015 #305763 Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2015 Tak, ale jako admin masz reagować na u@, a admin "ehe" nie reaguje wogóle na zgłoszenia. ja wbiłam na serwer o godzinie 14:40 i było pełno zgłoszeń a brak reakcji. Skoro pozwalasz mu grać na adminie to, niech reaguje i naucz go tego. Wystarczy zerknąć na hltv z godziny 14:40 http://hltv.1shot1kill.eu/srv23577/HLTV-1504181430-de_dust2.dem.zip Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 18 Kwietnia 2015 #305767 Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2015 Silverka przecież Ci piszę że brat gra nicku ehe a ja na PAJUTEK no halo... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Silverka Napisano 18 Kwietnia 2015 #305769 Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2015 Tak, ale widze , że Ty nie dostrzegasz problemu wogóle. Wiem, że Pajut to Ty i ehe to Twój brat. Czemu nie może grać na non steamie? A pozwalasz mu grać na koncie adminowskim? Będzie tak, że kiedyś będzie sam na serwerze , będzie pełno cheaterów i nie będzie mógł zbanować na Twoim koncie. Zrozum, że taka opcja nie powinna być dopuszczalna. Niech h@ zdecyduje co z tą sytuacją zrobić.To nie kwestia tego czy ktoś Cię lubi, czy nie lubi. Po prostu uważam, że tak nie powinno być. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 18 Kwietnia 2015 #305772 Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2015 ale jaki w tym problem widzisz? on gra nawet nie wie jak wpisać menu adminów, to on sobie gra a nie ja więc nie rozumiem, on nie potrafi z tego korzystać bo gra tylko dla zabawy po pracy czy coś, o co Wam chodzi to nie rozkminiam tego... Czemu nie może grać na tym serwerze skoro nie robi nic z tym że mam admina? (czyt. nie korzysta z admina) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
~Czarna~ Napisano 18 Kwietnia 2015 #305774 Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2015 Nie, nie każdy admin wie, że grasz na 2 nickach. Po 2 masz grać na nicku z podania a jeśli nie to zgłoś to na forum. Po 3 nie reagowałeś na u@ To tyle ide mnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MemesiO Napisano 18 Kwietnia 2015 #305776 Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2015 Wymiana zdań jest niepotrzebna. Zaprosiłem Opiekuna Serwera do zapoznania się z tematem, On zdecyduje co dalej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
~Czarna~ Napisano 18 Kwietnia 2015 #305785 Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2015 Oby opiekun słusznie zadecydował. Skoro Ty dostałeś admina to nie powinien korzystać z Twojego steama nikt inny. Już mieliśmy taką sytuacje z ascxw, że o miał admina a braciszek latał odpalony Chcesz komuś udostępnić steam to niech nie gra tam gdzie TY masz admina. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 18 Kwietnia 2015 #305794 Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2015 ale czemu ty sie wypowiadasz wgl za kogoś? weź zejdź ze mnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 18 Kwietnia 2015 #305798 Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2015 Dosyć tej dyskusji i wymiany zdań o dalszym losie admina zadecyduje Opiekun Serwera , który został już poinformowany prze . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 18 Kwietnia 2015 #296565 Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2015 Ps. Brat powiedział że jak macie takie problemy z tym to zmieni serwer i tyle w temacie tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jar|luki Napisano 18 Kwietnia 2015 #305824 Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2015 to czemu decyzji temat zamykam ... wszystkie informacje sa zawarte w temacie dalsze posty sa bez sensu mimo próźb członków UBT dalej leciał spam prosze moderatorow o reakcje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jar|luki Napisano 18 Kwietnia 2015 #305825 Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator aquax Napisano 20 Kwietnia 2015 #252571 Administrator Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2015 Wypowiem się jeszcze ja. Dam ci UB, lecz zabieram admina. Miałeś już raz odebranego admina, ale kto by pomyślał, że dajesz konto bratu. Administrator na mojej sieci nie powinien czegoś takiego robić, a ty będziesz przykładem jak łatwo stracić admina za taką bezmyślność. Jak wrócę do domu zdejmę Ci bana, oraz odbiorę admina. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi