Skocz do zawartości

<span class="ipsBadge ipsBadge_purple">ZAAKCEPTOWANE</span> M.

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Na początku wypada się przywitać, tak więc witam wszystkich razem i każdego z osobna !

Nick:

M.

Rocznikowo 18.

Doświadczenie (w byciu adminem):

Adminem bywałem wielokrotnie, aczkolwiek zawsze był to cs 1.6. Myśle, że wiele się nie zmieniło i dam sobie rade.

Znajomość AMXX (W skali 1-10):

Jeżeli chodzi o samo amxmodmenu to spokojnie 9/10 ( pewnie jakieś niedociągnięcia są ). Jeżeli chodzi o komendy to wystarczy sobie przypomnieć.

Staż w CS-sie:

Początki mojej gry to ~2008 rok. Najpierw był to NonSteam, a 3 latka później przerzuciłem się na Steam'a.

Steam / NonSteam:

Steam

Dlaczego Ty:

Chciałbym pomóc w utrzymaniu porządku na serwerze. Nie toleruje braku jakiejkolwiek kultury i nie przestrzegania regulaminów, a jako, że zauważyłem na serwerze tekst, że poszukujecie pilnie adminów to postanowiłem spróbować moich sił na tym stanowisku. Rozumiem, ludzi którzy przeklinają bo nie jest to coś niezwykłego ale uważam, że cs nie jest odpowiednim miejcem na wyzywanie się, obrażanie rodziców czy robienie jednego wielkiego "burdelu" na serwerach. Na komputerze jestem dosępny w różnych porach dnia, raz jest to przed południem a kolejny raz w nocy (  Myśle, że to duży +, bo nie zawsze rano czy w nocy znajdzie się admin ). Chce jakoś pomóc w rozwoju serwera bo uważam, że jest to jeden z lepszych serwerów CS:GO na jakim kiedykolwiek grałem.

Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a:

W tygodniu roboczym około 2h w weekendy duzo więcej ( w granicach 5-6h ).

Kontakt:

Steam, PW.

Link do GameTracker'a:

http://www.gametracker.com/player/M./91.185.185.20:28075/

Licze na pozytywne rozpatrzenie mojego podania,

Pozdrawiam Mka.

• Administrator

***Wiadomość wygenerowana automatycznie***

podanieprzyjete.png

Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. Oznacza to, że zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Skontaktuj się z Opiekunem Serwera lub H@ w celu dopełnienia formalności.

Pozdrawiamy,

Administracja Multi-Head.pl.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...