MinisteR Kill Napisano 13 Marca 2016 #409726 Udostępnij Napisano 13 Marca 2016 1.Imię:Radek. 2.Kontakt:508-960-*** 3.Lokalizacja:Bytom. 4.Czas który poświęcasz na forum : około 45 minut. 5.Posty:Wyłącz WallHack'a lub dostaniesz bana na zawsze. Kto chce perka . Ram Pam Pam raz dwa trzy cele robisz ty . Na serwerze obowiałzuje kultura ! He na resp = Ban . Miny :drabina,przejscie,pomieszczenie z malym miejscem . Skany przed 7-oma sekundami od rozpoczęcia rundy ban . 6.Co chciałbyś zrobić na forum (uzasadnienie) : pouczać ludzi którzy cheatują . Powód:Dużo ludzi wgrywa sobie haxy ,a ja bym chciał im pomóc. 7.Dział którym chciałbyś się zajmować na forum : Cod Mod [45000 ] lvl. 8.Posiadanie umiejętności współpracy z ludzmi : Bardzo dobre. 9.Posiadanie cierpliwości i systematyczności : Dobre. 10.Ilość otrzymanych ostrzeżeń w przyszłości : około 3-ech. 11.Coś o swojej osobie : umiejętności: cierpliwość ,sprawiedliwość, szczerość i rozsądek. 12.Umiejętności: Nigdy. myślę , że tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MinisteR Kill Napisano 13 Marca 2016 Autor #410726 Udostępnij Napisano 13 Marca 2016 1.Imię:Radek. 2.Kontakt:508-960-*** 3.Lokalizacja:Bytom. 4.Czas który poświęcasz na forum : około 45 minut. 5.Posty:Wyłącz WallHack'a lub dostaniesz bana na zawsze. Kto chce perka . Ram Pam Pam raz dwa trzy cele robisz ty . Na serwerze obowiałzuje kultura ! He na resp = Ban . Miny :drabina,przejscie,pomieszczenie z malym miejscem . Skany przed 7-oma sekundami od rozpoczęcia rundy ban . 6.Co chciałbyś zrobić na forum (uzasadnienie) : pouczać ludzi którzy cheatują . Powód:Dużo ludzi wgrywa sobie haxy ,a ja bym chciał im pomóc. 7.Dział którym chciałbyś się zajmować na forum : Cod Mod [45000 ] lvl. 8.Posiadanie umiejętności współpracy z ludzmi : Bardzo dobre. 9.Posiadanie cierpliwości i systematyczności : Dobre. 10.Ilość otrzymanych ostrzeżeń w przyszłości : około 3-ech. 11.Coś o swojej osobie : umiejętności: cierpliwość ,sprawiedliwość, szczerość i rozsądek. 12.Umiejętności: Nigdy. myślę , że tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HaZarD Napisano 13 Marca 2016 #409728 Udostępnij Napisano 13 Marca 2016 Jestem na TAK po przeczytaniu tego podania moje zycie zmieniło się bezpowrotnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HaZarD Napisano 13 Marca 2016 #410728 Udostępnij Napisano 13 Marca 2016 Jestem na TAK po przeczytaniu tego podania moje zycie zmieniło się bezpowrotnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
August Napisano 13 Marca 2016 #409729 Udostępnij Napisano 13 Marca 2016 Uznajmy, że nie było tego podania w tym dziale.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
August Napisano 13 Marca 2016 #410729 Udostępnij Napisano 13 Marca 2016 Uznajmy, że nie było tego podania w tym dziale.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi