Gość Guest Napisano 17 Kwietnia 2015 #305276 Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2015 Dostałem bana wstawiłem SS i powiedziano mi że moje ss są dobre ale na tym ip jest ban u innej osoby a umnie w okolicy wszyscy korzystają z tego samego ip internetu i ja niemoge zmienić ip Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MemesiO Napisano 17 Kwietnia 2015 #305283 Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2015 Witam. Nie możemy odbanować czitera. Jedyna szansa na UB to zrobienie 100 reklam. Możesz jeszcze zadzwonić do operatora i poprosić o zmianę IP. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MemesiO Napisano 17 Kwietnia 2015 #305284 Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2015 [Wiadomość wygenerowana automatycznie] Temat został przeniesiony z "DD2+BF4" do "Odwołanie od bana". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MemesiO Napisano 17 Kwietnia 2015 #305285 Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi