dealan4 Napisano 16 Kwietnia 2015 #304982 Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2015 Nick: WoJtAs Wiek: 21 (w maju będzie) Doświadczenie (w byciu adminem): Bardzo duże, byłem na wielu większych serwerowniach. Znajomość AMXX (W skali 1-10): 7/10 Staż w CS-sie: 9 lat w tym roku mija Steam / NonSteam: Non Steam Dlaczego Ty: Graczy na serwerze mnóstwo, administratorów mało, a online to już w ogóle porażka, a jeśli już są to przy zgłaszaniu nie nadążają wszystkich sprawdzić i banować. Gram tu często, po kilka godzin dziennie, w nocy i za dnia. Zgłaszam odpalonych graczy kiedy tylko widzę, lecz nie zawsze dostaję pomoc. Odkąd zacząłem tu grać, serwer bardzo mi się spodobał, atmosfera na serwerze również, stali bywalcy już mnie poznali. Posiadam mikrofon, także z dogadaniem się nie będzie problemu. Na forum nie bywałem za często, ale jak bym dostał admina, to na pewno spędzał bym tu o wiele więcej czasu. Proszę o rozważenie mojego podania i Pozdrawiam Wszystkich! Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: 4-6h Kontakt: [email protected] - skype: damian.wojtasinski - facebook.pl/dealan4 Link do GameTracker'a: https://www.gametracker.com/player/Wojtas/80.72.40.110:27027/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jasille Napisano 17 Kwietnia 2015 #305062 Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2015 Jak najbardziej za + przyda się ktoś aktywny do pomocy, gdyż obecnie mało kto już wchodzi z adminów + wiek + mikrofon - brak steama + godziny są Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KreatywnyAli Napisano 17 Kwietnia 2015 #305072 Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2015 Jestem na tak Godzinki są Aktywny z tego co widzę Wiek Szkoda tylko,że brak steama. Jeśli jest tak jak piszesz Ty i Jasille to admini do roboty dokąd mnie nie ma!Później dam wam wolne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 17 Kwietnia 2015 #305088 Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2015 Też jestem na Tak -Godzinki -Wiek -0garnięty -Aktywny -Przyda się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 17 Kwietnia 2015 #305162 Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2015 Cóż także jestem Za. Pomoc się przyda. Wiek. Aktywność. Godzinki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Inte Tillgänglig Danke:* Napisano 17 Kwietnia 2015 #305183 Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2015 W tym temacie aż mam chęć, by cokolwiek napisać. Na wstępie powiem, że bardzo ładnie napisane podanie, nie na "odczep" (nawet z interpunkcją, co mnie szokuje ^^). Kontynuując... Widać, że użytkownikowi zależy na adminie. Dużo zgłoszeń można od niego zobaczyć w dziale UBT "Zgłoś czitera". Jest aktywny na serwerze, co może potwierdzić gametracker. W dodatku gracz bardzo sympatyczny, miło się z nim plotkuje. Nie widzę i nie mam zastrzeżeń do tego Pana. Ode mnie oczywiście wielkie, a zarazem tłuste TAK. Powodzenia rówieśniku . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Galaxy Napisano 18 Kwietnia 2015 #305650 Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie***Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. Oznacza to, że zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Skontaktuj się z Opiekunem Serwera lub H@ w celu dopełnienia formalności. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi