Samurai Napisano 15 Kwietnia 2015 #304450 Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2015 Nick : SouL Data ( Od kiedy do Kiedy ) : Od wczoraj ( nie mogłem wczoraj napisać ) do nie wiem jeszcze. Około miesiąc, ale może i dłużej. Powód : Wczoraj miałem przkry wypadek ( w palca oczywiście ) i nie mogę ruszać palcem. Jak tylko będę miał chwilę to wejdę na ts3 i opiszę dokładniej sytuację . Bardzo mi przykro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
R4d3k Napisano 15 Kwietnia 2015 #304452 Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2015 Usprawiedliwiony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
R4d3k Napisano 15 Kwietnia 2015 #304453 Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi