Gość Guest Napisano 14 Kwietnia 2015 #301010 Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2015 Prosze usunac temat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
~B3LsU~ Napisano 14 Kwietnia 2015 #304166 Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2015 Wybacz "przyjacielu" - dziękuję, że wysłałeś mi link do tematu:P, ale jestem na Nie;) Z bardzo prostej przyczyny - nie potrafisz wychwycić cziterków:) no może jak ma na 100% to i owszem - ale jak już ktoś mu zrobi raz ss`y czy coś w ten deseń to upierasz się, że jest czysty+ czasami drażni mnie Twoje zachowanie. Więc jeszcze raz na NIE. @Edit Po co ten ss? Co kogo obchodzi jakie masz staty? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 14 Kwietnia 2015 #304174 Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2015 Jestem a tak: aktywnosc na serwerze, kultura, staż ok, Ja dałbym mu szanse z jednej przyczyny, m.in. że rzadko widuje adminów na servie. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
R4d3k Napisano 14 Kwietnia 2015 #304188 Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2015 [Wiadomość wygenerowana automatycznie] Temat został przeniesiony z "Podanie o Admina ONLY DD2#2" do "Kosz". Na życzenie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi