Gość Guest Napisano 13 Kwietnia 2015 #303878 Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2015 Wzór podania: Nick:SzalonaKryska Wiek:27 Doświadczenie (w byciu adminem):Jakiegoś admina się miało ale to już wieki temu Znajomość AMXX (W skali 1-10):Myśle , że 7 Staż w CS-sie: Kilka latek Steam / NonSteam: Steam już jest zakupiony wczoraj od nijakiego "Kenio" poprzez GG Dlaczego Ty:Ponieważ każda para rąk się przyda, często gdy wchodzę wiedzę jak grają podejrzenie gracze, lub rakietki bądź Granaty (he) rzucają przed 10 sekundami ;/ Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: Teraz już więcej ale może od 1 godzinki do 3/4 Kontakt: Steam , PW (forum , sb) , Serwer . Link do GameTracker'a: http://www.gametracker.com/player/SzalonaKryska/80.72.34.124:27034/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Heisenberg Napisano 13 Kwietnia 2015 #303885 Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2015 Ja jestem na tak, dobry gracz, nie przypominam sobie żebym widział jakieś zle zachowanie z Twojej strony, co równe jest temu, ze jesteś graczem bezkonfliktowym a to plus, zarówno steam jak i wiek na plus. Nie widzę minusow właściwie. Jestem na tak! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tasior... Napisano 13 Kwietnia 2015 #303931 Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2015 Krysia na to czekałem hahah gracz kulturalny, zawsze się przywita, regulaminu przestrzega, konfliktów żadnych nie było, często gra na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GranDCOD#2 Napisano 13 Kwietnia 2015 #303934 Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2015 Podzielam zdanie kolegów na Tak . Aktywny często bywa na serwerze , kulturalny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzychu1990 Napisano 13 Kwietnia 2015 #303958 Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2015 Jestem na TAK, choć dzisiaj moje zdanie trochęsię zmieniło po tym, jak widziałem, że nie przestrzegasz regulaminu i jeszcze ta sprawa z podszywką na mapie de_rats1337. Wypadało by to wyjaśnić, ale póki co na TAK. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NumberOne Napisano 14 Kwietnia 2015 #304141 Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2015 Niezła próba @~KeNiO ;* oraz [member=SzalonaKryska ] otrzymują bana za multikonto. Kenio wziął darmową premkę, pograł, a potem na serwerze pojawiła się SzalonaKryska ze steamem - orygnalna nie miała, mówiąc ponoć, że kupiła steama od Kenio. Całkiem przypadkowo oba konta są założone z tego samego IP, na którym pisany był post o darmową premkę u mnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NumberOne Napisano 14 Kwietnia 2015 #304142 Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Uzasadnienie: Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 5 Grudnia 2015 #361952 Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2015 [Wiadomość wygenerowana automatycznie] Temat został przeniesiony z "Podania o Admina COD 800" do "Kosz". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi