Gość Guest Napisano 11 Kwietnia 2015 #302829 Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2015 Twój nick podczas gry: piszCzel prO.;o Godzina, data zdarzenia: 11/04/2015 / Godzina: 20:24 Mapa: de_dust2 STEAM_ID / IP:2.30.72.60 Uzasadnienie: Gralem sobie na mapie De_dust2 normalnie.. Nie mam wh.;> Gram juz od 2 lat w Cs'a .. Chce ub, albo dostac demko, nigdy nie dostalem u Was Bana, to moj pierwszy raz. Czekam na odp. ~Czekam, czekam.;d Tylko kiedy on wejdzie?;c Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kapsztad Napisano 11 Kwietnia 2015 #302831 Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2015 Poczekajmy na wypowiedź admina Flexee. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flexee Napisano 11 Kwietnia 2015 #302856 Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2015 No więc nie mam żadnego demka ani ss'ów niestety, ale obserwowałem gracza przez 2 albo 3 rundy i w każdej rundzie wydawało się że widział gdzie jest jakiś gracz, poza tym wielu ludzi mi zgłaszało na u@ że biega na wh. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 11 Kwietnia 2015 #302858 Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2015 Flexee, Dobrze, ze zglaszaja kogos. tylko, ze ja widze to Gracze na Wszystkich serwerach zgalaszaja. Zabilem 10 typa w 1 round.. Dali mi ss'y i nic nie mialem..;/ To sa takie Dzieciaki, ktore zdedaja.. I placza, nie gram na WH, jesli nie masz Demka/Ss'ow to chyba jest za takie cos UB. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MemesiO Napisano 11 Kwietnia 2015 #302859 Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2015 No więc nie mam żadnego demka ani ss'ów niestety, ale obserwowałem gracza przez 2 albo 3 rundy i w każdej rundzie wydawało się że widział gdzie jest jakiś gracz, poza tym wielu ludzi mi zgłaszało na u@ że biega na wh. He? Coraz bardziej tracę wiarę w adminów. Musisz mieć dowody, brak dowodów = ostrzeżenie. Proszę Opiekuna serwera, Moderatora o ukaranie admina. Ub. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flexee Napisano 11 Kwietnia 2015 #302861 Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2015 Dobra może i to mój błąd, ponieważ wielu odpaleńców biegało po mapie. Za to przepraszam i proszę o odbanowanie gracza następnym razem zrobię ss'y Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NumberOne Napisano 11 Kwietnia 2015 #302862 Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2015 Ehh... Admin dostaje ostrzeżenie do działu admin, a gracz dostaje UB. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NumberOne Napisano 11 Kwietnia 2015 #302863 Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj Graczu. Zostałeś odbanowany. Twoje ss`y bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone pozytywnie. Wracaj do gry i pamiętaj żeby grać czysto. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MemesiO Napisano 11 Kwietnia 2015 #302864 Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj Graczu. Zostałeś odbanowany. Twoje ss`y bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone pozytywnie. Wracaj do gry i pamiętaj żeby grać czysto. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi