Jasille Napisano 11 Kwietnia 2015 #302748 Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2015 Nick:Jasille Wiek:Wystarczający Doświadczenie (w byciu adminem):Jest duże, gdyż przez moją całą karierę w csie posiadałem już wiele razy flagi dostępu(tzw. admin), więc myślę, że i tu nie zaszkodzi pomóc w ogarnianiu serwera. Znajomość AMXX (W skali 1-10):7-8 Staż w CS-sie:6 lat Steam / NonSteam:Steam Dlaczego Ty:Jestem ogarnięty, bezstronny i pracowity.Znam się na tym i wiem, że dodatkowy admin się przyda, dlatego też piszę podanie, aby wspomóc obecnych adminów jaki ogarnąć serwer z cziterów i innych graczy łamiących regulamin. Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a:Zależy od pracy, jednak jest to przeważnie od 3 do 5 godzin w weekendy jest tego więcej bądź mniej to już jest zależne od pewnych czynników, których się nie wyjawia. Kontakt:steam:spartacus1222 GG:3480304(dane na nim nie są prawdziwe, dlatego też proszę na nie nie patrzeć.) Link do GameTracker'a:http://www.gametracker.com/player/Jasille/80.72.40.110:27027/ Ps. z góry dziękuje za te pozytywne jak i negatywne głosy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 11 Kwietnia 2015 #302753 Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2015 Jestem na tak *wiek (staruszek) *steam *odróżni czitera od czystego *ogarniety *pomocny Ladna z Cb laska ;* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HaZarD Napisano 11 Kwietnia 2015 #302768 Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2015 Na neutral Wiek-mogłeś podać bo ''Wystarczający'' trochę tu nie pasuje Godzinki są. Ostatnio mnie nie było więc co do twojego zachowania się nie wypowiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KreatywnyAli Napisano 11 Kwietnia 2015 #302770 Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2015 Oczywiście,że Tak Przyda się do pomocy tak ogarnięta osoba. +steam +kultura +zgłasza na u@ i steam +ogarnięty i doświadczony +aktywny Nic tylko brać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swirusek Napisano 11 Kwietnia 2015 #302792 Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2015 Na Tak. Widuje na serwie. Aktywny Zglasza na U@ / steam Ogarniety STEAM!! OCZYWISCIE ZE TYLKO BRAC I SIE CIESZYC Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 11 Kwietnia 2015 #303065 Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2015 Jestem również na Tak - Gra od 5 Dni i ma 1600 minut, Aktywność pełną parą, Przyda się bardzo z taką aktywnością - Doświadczony - Nie wiadomo wieku no ale ogarnięty nawet jakby miał 14 lat - Pomocny - Bulwersuje się szybko... Dostał ss'y i mi wypominał pfff ale rozumiem go bo też sie bulwersowałem na początku - Lajtowy, Brać go Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 12 Kwietnia 2015 #303100 Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2015 Cóż znam botka. Ogarnięty. Pomocny. Aktywny. Wiek dziadku. Zgłasza steam/u@. Kulture zachowuje jak najbardziej. Więc jestem na duże Tak. Brać i się nie zastanawiać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Galaxy Napisano 12 Kwietnia 2015 #303204 Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. Oznacza to, że zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Skontaktuj się z Opiekunem Serwera lub H@ w celu dopełnienia formalności. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi