Gość Guest Napisano 11 Kwietnia 2015 #302646 Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2015 Nick:Marcin SoSna Pompa ` Wiek:20lat Doświadczenie (w byciu adminem): Hmm gram od kilku ładnych lat ale ostatnio miałem 2 letnią przerwę bywałem adminem na kilku serwerowniach miałem w sumie swój serwer ale niestety brak czasu i upadł ;p byłem adminem na Fantazji 4FUN, na cs wysypisko, cs-extreeme cs-prosiaczek miałem zastępce H@ całej serwerowni i tak kilka swoich serwerów do mixów itp. Znajomość AMXX (W skali 1-10): Kiedyś bym napisał pewnie 10 ale napiszę 8-9 bo bym musiał sobie wszystkie pluginy itp przypomnieć Staż w CS-sie: około 8lat z przerwami Steam / NonSteam :STEAM_0:1:32266839 Dlaczego Ty: Bo myślę ze dużo osób mnie lubi na serwerze i gram często akurat w godzinach 22-6 a wtedy właśnie dużo osób lata na czitach tak jak wczoraj dostałem ub wchodze a typ na aimie i wh staty 130 na 4 ;D no to porażka grać się nie da i ludzie wychodzą myślę ze jestem w stanie podjąć się tego zadania i mam przegrane wystarczającą ilość godzin a podoba mi się ta serwerownia i chciałbym tu zawitać na dłużej Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: 5h lajtowo Kontakt: steam ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 11 Kwietnia 2015 #302692 Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2015 Oczywiscie ze tak Chociaz bedzie jakis admin nocami :3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jestem slaby i chuj. Napisano 11 Kwietnia 2015 #302725 Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2015 http://www.gametracker.com/server_info/80.72.43.106:27027/top_players/?query=marcin+sosna także ten. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 11 Kwietnia 2015 #302726 Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2015 także ten nie sprawdzaj na nick tylko na steam id a każdy wie ze to ja na tych nickach bo ciągle gadam przez mirko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 11 Kwietnia 2015 #302786 Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2015 Nie: 1. Brak kultury w wypowiedziach 2. Nie dawno miałeś bana. Nie mam zaufania co do Twojej osoby 3. Nie spełniasz wymagań Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 11 Kwietnia 2015 #302787 Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Uzasadnienie: Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi