infinite. Napisano 10 Kwietnia 2015 #302361 Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2015 Witam wszystkich mam oto taki problem ponieważ na komputerze cs:go mam zainstalowanego a po każdym wyłączeniu komputera pokazuje mi się że się zaczął dopiero instalować od nowa . NIe wiem co mam z tym zrobić bo to zaczyna denerwować . Pomóżcie mi jeśli będzie można . Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szaise Napisano 10 Kwietnia 2015 #302439 Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2015 Pysiak ja na twoim miejscu od razu sprawdzałbym ustawienia na steamie, ponieważ kiedyś miałem coś podobnego i musiałem się grzebać na zmianę w steamie i panelu sterowania. Sprawdź czy masz wszystko ok w ustawieniach na steamie, a jeśli to nie pomoże to najlepiej format cs:go(wszystkie ustawienia na początkowe+reinstall) powinno pomoć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Procentowy Napisano 11 Kwietnia 2015 #302973 Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2015 Wyłącz automatyczne aktualizacje. Miałem to samo i to mi pomogło póki co. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 12 Kwietnia 2015 #303136 Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2015 Napisz czy problem zniknął. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
infinite. Napisano 13 Kwietnia 2015 Autor #303837 Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2015 Tak pomogło bardzo wam dziękuje i do usłyszenia A wam chłopaki po + Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 13 Kwietnia 2015 #304045 Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi