Galaxy Napisano 10 Kwietnia 2015 #302360 Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2015 Jestem zmuszony do mnieszej ilosci godzin poniewaz mam jakies problemy z netem, jak wchodze na serwer ping mi skacze od 500 do 1000 w tygodniu zrobie format kompa i zobacze czy sie cos poprawi jak nie to zglosze sie do mojego operatora;/. Na forum jestem normalnie aktywny:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Procentowy Napisano 10 Kwietnia 2015 #302363 Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2015 Znajdź przyczynę jak najszybciej. ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Procentowy Napisano 10 Kwietnia 2015 #302364 Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi