WWWWW Posted April 22, 2016 Share Posted April 22, 2016 WITAM Zwracam się do Was , bo mam nietypowy chyba problem , wchodzę na serwer wszystko jest ok , ale czasami co rundę mam coś takiego jak bym nie miał chwilowo połączenia z serwerem co skutkuje lagiem i odpuszczeniem dopiero po paru sekundach , , to wina internetu czy sieci serwera ? ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Franio i Gwiazda Posted April 22, 2016 Share Posted April 22, 2016 internet jak masz wi-fi np i ktoś siedzi obciążenie bd miał zawsze Zadzwon do dostawcy a wyskakuje ci ci czerwony komunikat jakiś w górnym prawym rogu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
WWWWW Posted April 23, 2016 Author Share Posted April 23, 2016 Dokładnie tak czerwony napis , na dole mam odpalony ten out i in . to chyba wysyłanie i przysyłanie nie wiem jak to działa dokładnie , w momencie laga mam na dole nie zieloną tylko czerwoną linie i do tego jakiś napis do góry czerwony tak jak by się gra .......popier....... Link to comment Share on other sites More sharing options...
August Posted April 23, 2016 Share Posted April 23, 2016 tracisz po prostu pakiety cl_flushenitypacket ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
PREDATOR KU*WA Posted April 23, 2016 Share Posted April 23, 2016 Ściągnij programik WLAN Optimizer. Mi nie dość że obniżył ping grając z Holandii, to nie pojawiają się jakiekolwiek komunikaty. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FRESHASFUCK Posted April 23, 2016 Share Posted April 23, 2016 Tez mam tak jak kolega czasem na innych serwerach git a tu takie szopki Link to comment Share on other sites More sharing options...