Gość Guest Napisano 8 Kwietnia 2015 #301689 Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2015 Data i godzina: 08.04.2015 - 21:24:44 Nick admina/gracza, który zawinił: ursus Dowody: [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Pozostalo ci 29 minut i 48 sekund bana. [AMXBans] Zbanowany Nick : Wtf!? [AMXBans] Powod : ' ping ' [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.Multi-Head.pl [AMXBans] Twoj SteamID : ' STEAM_2 : 0 : 829455832 ' [AMXBans] Twoje IP : ' 83.21.105.9 ' [AMXBans] ======================================== Świadkowie: gracze... Uzasadnienie: Gram sobie i ping mi skacze. no to rozumiem ze dostane bana na 5 min ale ok.. Po chwili nawet bana na 5 min nie dostałem tylko odrazu 30 min, a odkąd wszedłem na serwer nie dostałem bana za ping nawet upomnienia. a w regulaminie pisze ze jak mi skacze nadal ping to dostaje wtedy bana na 30 min a to moj pierwszy raz.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Livio Napisano 8 Kwietnia 2015 #301676 Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2015 OD kiedy banujsie na 30min za ping ludzie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ursus Napisano 8 Kwietnia 2015 #301690 Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2015 witam. . Tak dałem ci bana na 30 min , ale pomyliłem się . Każdy może się pomylić . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 8 Kwietnia 2015 #301691 Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2015 ok wybaczam a teraz UB bo chce grac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 8 Kwietnia 2015 #301692 Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2015 OD kiedy banujsie na 30min za ping ludzie... Zapraszam do zapoznania się z regulaminem . VIII. Każdy poza Administracją (czyt. Moderator i wzwyż) ma zakaz wypowiadania się w: a) Dział UnBan Team - *Wyjątek Członek UnBan Team. b) Podania na AMXX Support c) Podania na członka UnBan Team d) Podania na SOURCE Support http://multi-head.pl/topic/53517-informacja-dla-admin%C3%B3w/ Witajcie. Z dniem dzisiejszym macie kategoryczny zakaz wypowiadania się w dziale UBT, chyba, że skarga dotyczy Was, albo jesteście świadkami danego zajścia. CO do skargi : witam. . Tak dałem ci bana na 30 min , ale pomyliłem się . Każdy może się pomylić . Tak każdemu może się to zdarzyć dlatego tez myślę , że poprzestaniemy tylko na upomnieniu . Następnym razem uważaj M@ proszę o zamknięcie tematu . EDIT: ok wybaczam a teraz UB bo chce grac Ub został już dane . Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Inte Tillgänglig Danke:* Napisano 8 Kwietnia 2015 #301712 Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2015 Tak każdemu może się to zdarzyć dlatego tez myślę , że poprzestaniemy tylko na upomnieniu . Następnym razem uważaj Zgadza się. @ursus na następny raz proszę, żebyś był ostrożniejszy . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Inte Tillgänglig Danke:* Napisano 8 Kwietnia 2015 #301713 Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
August Napisano 7 Stycznia 2016 #379818 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2016 [Wiadomość wygenerowana automatycznie] Temat został przeniesiony z "Skargi i problemy" do "Kosz". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi