Gość Guest Napisano 8 Kwietnia 2015 #301620 Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2015 Twój nick podczas gry: ja gram pod nickiem jeff a zostałem zbanowany pod - , -AWP- , -JEST- , -GID- , -123- , Godzina, data zdarzenia:Nie znam Mapa: nie znam STEAM_ID / IP:176.221.1 Uzasadnienie: chciałem zagrac i pisze ze jestem zbanowany na zawsze, pewnie nalożyło sie ip i co mam zrobic ? pisze wzorem bo admin tak kazał, jak pisałem bez wzoru [AMXBans] Zostales zbanowany na tym serwerze przez Admina Twardy_Fortepian. [AMXBans] Jestes zbanowany Permanentnie. [AMXBans] Zbanowany Nick : - , -AWP- , -JEST- , -GID- , -123- , - [AMXBans] Powod : ' Wstaw screeny na Multi-Head.pl ' [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.Multi-Head.pl [AMXBans] Twoj SteamID : ' STEAM_2 : 0 : 1331064594 ' [AMXBans] Twoje IP : ' 176.221.1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MemesiO Napisano 8 Kwietnia 2015 #301621 Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2015 Witam. Na twoim IP jest 84 aktywne bany, musisz zresetować router by zmienić IP, lub zadzwonić do operatora i poprosić o zmianę. Napisz czy reset routera pomogł. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 8 Kwietnia 2015 #301627 Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2015 Już resetowałem ruter i nic nei pomogło, a te 84 bany no nie moje już dawno nie dostałem bana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MemesiO Napisano 8 Kwietnia 2015 #301633 Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2015 Niestety, musisz zmienić IP, nie odbanujemy 84 cziterów. Zadzwoń do operatora, to wszystko co możemy zrobić w tej sprawie z naszej strony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MemesiO Napisano 8 Kwietnia 2015 #301634 Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi