Skocz do zawartości

<span class="ipsBadge ipsBadge_red">ZAMKNIĘTY</span> Zmuszony do odejścia :)

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

" że jestem niewinny i sprawa została zamknięta a jar luki zwolniony ze swojej funkcji"

nie koloruj prosze CIe ;) nawet w pozegnaniu musisz bajki pisac za to mi range odebrali ?? sam zrezygnowalem co widac w pozegnianiach i bylo to dlugoooooo po twojej sytuacji 

http://multi-head.pl/topic/35439-xeonixx-utrata-rangi/

http://multi-head.pl/topic/41829-zamkni%C4%99tyjarluki-dziekuje-za-wspolprace/

jak widac dwa miesiace przerwy i sam rezygnuje :)

za co wtedy zostales zwonliony ?? moze przypomne bo widze strasznego bidulka z siebie robisz .....udostepniales steam razem z adminem i twoj kolezka mial dobry ubaw w banowaniu graczy i rozwalaniu serwa 

logi byly dostepne i pokazane wtedy wtedy dla aquaxa ntego i 7 z widocznym steam_id i momentami twoim ip przy zmienionym nicku ...dodatkowo doszlo twoje prowokowanie na serwie mnie i adminow oraz obrazanie to ze dostales rangi tylko i wylacznie kwestia zapomnienia administracji za co wczesniej byly one odebrane 

teraz pewnie ja bede tym najstraszniejszym... trudno  nie pierwszy i nie ostatni raz ,pierwsza i ostatnia wypowiedz w tym temacie wiec jakiekolwiek wiadomosci w moim kierunku pozostana bez odpowiedzi 

zegnaj 

Dziekuje wam wszgstkim, moze jak sie wszystko ustatkuje to kiedys wroce, narazie mam tego disc a co do olci to ty sie tu nawet nie wypowiadając, nikt cie tu o zdanie nie prosil, kiedys bylas wporzadku ale z czasem powiedzenie" co rude to falszywe " stalo sie prawdziwe.

Co do ciebie jar luki to nie zmieniaj wszystkiego jak bylo inaczej, nikt mojego steama nie mial i nikt nie przedstawial logow ani dowodom pfzeciw mnie taoze twoje zdanie jest tutaj g**no warte, dla mnie zawsze byles i bedziesz zwzwyklym smieciem, najgorsza maszkara mh ktorej juz dawno na stale powinno nie byc i nie wkrecaj tutaj ludziom glodnych kawalkow bo to nie ja sie balem wejsc na tsa jak wszyscy admini z dd2/inf chcieli sie opieprzyc bo dobrze wiedzieli ze to bylo ustawione. Takze zwykle zero, nie udzielaj sie tam gdzie nikt cie nie chce, czyli najlepiej wejdz pod ten kamien z pod ktorego wyszedles...

Dziekuje wam wszgstkim, moze jak sie wszystko ustatkuje to kiedys wroce, narazie mam tego disc a co do olci to ty sie tu nawet nie wypowiadając, nikt cie tu o zdanie nie prosil, kiedys bylas wporzadku ale z czasem powiedzenie" co rude to falszywe " stalo sie prawdziwe.

Co do ciebie jar luki to nie zmieniaj wszystkiego jak bylo inaczej, nikt mojego steama nie mial i nikt nie przedstawial logow ani dowodom pfzeciw mnie taoze twoje zdanie jest tutaj g**no warte, dla mnie zawsze byles i bedziesz zwzwyklym smieciem, najgorsza maszkara mh ktorej juz dawno na stale powinno nie byc i nie wkrecaj tutaj ludziom glodnych kawalkow bo to nie ja sie balem wejsc na tsa jak wszyscy admini z dd2/inf chcieli sie opieprzyc bo dobrze wiedzieli ze to bylo ustawione. Takze zwykle zero, nie udzielaj sie tam gdzie nikt cie nie chce, czyli najlepiej wejdz pod ten kamien z pod ktorego wyszedles...

Już za sam ten tekst nie powinieneś mieć żadnej rangi na żadnym forum.

Luki to jedna z nielicznych osób tutaj, które wypełniały swoje obowiązki w 110% i do swoich błędów potrafiły się przyznać bez żadnego ciągnięcia za język.

Nie poznałem Cię, ale widzę, że z tego powodu są same plusy, bo bardzo szybko byśmy zakończyli Naszą wspaniałą "internetową" znajomość :)

Idź do Sosnowca i nie wracaj z niego. Pomogę Ci nawet paszport tam załatwić, żebym nie musiał patrzeć na Twój nick :)

A od Oli wara.

Nie pozdrawiam.

***Wiadomość wygenerowana automatycznie***

watekzamkniety.png

Wątek został zamknięty przez moderatora forum.

Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu.

Pozdrawiamy,

Zespół Multi-Head.pl.

Pozwolę sobie dodać cała rozmowę moją i pana xeonixx , myślę że każdy powinien to przeczytać.

Głosowanie na OP

ON

: Olciuuuu... kochana mojaa... bo wieeesz ja chce na op isc nieee :D i twoj glosik sie przyda xD

JA: Ja niestety mogę pomarzyc..

ON

: Noom, ja staram się o to już 4 miechy :D. Pomożesz ? :D Po mnie na ciebie będę głosować :D.

I naprawiaj kompa bo mi cb brakuje, wszyscy sie zjebali ;/

JA: Mam już kompa on ;)

ON

: Super ;) cb najbardziej lubie, powiedzialbym ci :3 aaa.. zaglosujesz na mniee ? :D

JA : Nie chce byc wredna ale weź pod uwagę ze cos typu "zaglosujessz na mnie " jest karalne .. Bo juz buły takie syt ;)

ON

: Toć ja żartuje xD, każdy głosuje na kogo chce...

Odkąd zostałam OP:

ON

: gratulacje opiekuna :/

JA: Dziękuję ;)

ON

: Zapracowalec ci na opiekuna :( teraz mozesz mi odebrac admina, odejde jak vip mi sie skonczy :( Bardzo sie ciesze, że są jeszcze ludzie na których można polegać. Od 4 miesięcy walczę aby dostać tę posade i od miesiąca wypruwam sobie żyły, aby szefa wyjebali za te swoje zachowanie i nic nie robienie, ale przyjdzie ktoś kto ma to w głębokim poważaniu i mimo, że od miesiąca nie grał na serwerze to jeszcze z przyjemnością wszystko zgarnie dla siebie, świetnie, że moge liczyć na moich " przyjaciół " z serwera.... -,-.

Z resztą powinienem się już przyzwyczaić, że co niektórzy z tego serwera ludziom robić człowieka w chuja.... miłego bycia opiekunem i życzę ci, abyś też miesiąc się z czymś męczyła i żeby potem ktoś ci to zajebał z przed nosa, myślałem, że jesteś inna, ale widze sie myliłem.

JA: O co Ci Chodzi? Dostałam propozycje więc ja przyjęłam.. Więc nie Przeginaj

ON

: Tak myślałem, a kiedyś byłaś spoko -,- tym bardziej ze jestem głupi od miesiaca nie gralas -,- wypcha sie tym

JA: Nie miej pretensji do mnie ;) Nic Ci nie zrobiłam, urlop był usprawiedliwiony

ON

: jestem głupi o to że nie potrafisz docenić kogoś roboty, zapytaj more jak sie meczylem zeby szef wylecial a ty tak z tyłka wracasz po miesiacu i przyjmujesz sobie nie myslac o tym ze ktos na to pracowal dniami i nocami -,-

JA: Myślisz, że ja nie?

ON

: No serio tyle robilas ze az masakra, sie znalazla widze prawdziwa " kolezanka "

JA: Nie będę się powtarzać, zażalenia nie do mnie.

ON

: Samolub jestem głupi jebany, jeszcze zobaczymy

• 8 months later...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...