Trik3r Napisano 8 Kwietnia 2015 #301729 Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2015 Nie podejmuj decyzji pod wpływem emocji. Ochłoń i porozmawiaj z na spokojnie o tej sytuacji. Popieram kolege, powinieneś na spokojnie z OPS o tym porozmawiać Na pewno jest jakieś rozwiązanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jar|luki Napisano 8 Kwietnia 2015 #301730 Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2015 " że jestem niewinny i sprawa została zamknięta a jar luki zwolniony ze swojej funkcji" nie koloruj prosze CIe nawet w pozegnaniu musisz bajki pisac za to mi range odebrali ?? sam zrezygnowalem co widac w pozegnianiach i bylo to dlugoooooo po twojej sytuacji http://multi-head.pl/topic/35439-xeonixx-utrata-rangi/ http://multi-head.pl/topic/41829-zamkni%C4%99tyjarluki-dziekuje-za-wspolprace/ jak widac dwa miesiace przerwy i sam rezygnuje za co wtedy zostales zwonliony ?? moze przypomne bo widze strasznego bidulka z siebie robisz .....udostepniales steam razem z adminem i twoj kolezka mial dobry ubaw w banowaniu graczy i rozwalaniu serwa logi byly dostepne i pokazane wtedy wtedy dla aquaxa ntego i 7 z widocznym steam_id i momentami twoim ip przy zmienionym nicku ...dodatkowo doszlo twoje prowokowanie na serwie mnie i adminow oraz obrazanie to ze dostales rangi tylko i wylacznie kwestia zapomnienia administracji za co wczesniej byly one odebrane teraz pewnie ja bede tym najstraszniejszym... trudno nie pierwszy i nie ostatni raz ,pierwsza i ostatnia wypowiedz w tym temacie wiec jakiekolwiek wiadomosci w moim kierunku pozostana bez odpowiedzi zegnaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bydlak Napisano 9 Kwietnia 2015 #301808 Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2015 Bywaj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ganja Mafia1992 Napisano 9 Kwietnia 2015 #301814 Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2015 narka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Endoc Napisano 9 Kwietnia 2015 #301961 Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2015 NARA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 9 Kwietnia 2015 #301963 Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2015 Dziekuje wam wszgstkim, moze jak sie wszystko ustatkuje to kiedys wroce, narazie mam tego disc a co do olci to ty sie tu nawet nie wypowiadając, nikt cie tu o zdanie nie prosil, kiedys bylas wporzadku ale z czasem powiedzenie" co rude to falszywe " stalo sie prawdziwe. Co do ciebie jar luki to nie zmieniaj wszystkiego jak bylo inaczej, nikt mojego steama nie mial i nikt nie przedstawial logow ani dowodom pfzeciw mnie taoze twoje zdanie jest tutaj g**no warte, dla mnie zawsze byles i bedziesz zwzwyklym smieciem, najgorsza maszkara mh ktorej juz dawno na stale powinno nie byc i nie wkrecaj tutaj ludziom glodnych kawalkow bo to nie ja sie balem wejsc na tsa jak wszyscy admini z dd2/inf chcieli sie opieprzyc bo dobrze wiedzieli ze to bylo ustawione. Takze zwykle zero, nie udzielaj sie tam gdzie nikt cie nie chce, czyli najlepiej wejdz pod ten kamien z pod ktorego wyszedles... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dupadupadupadupa Napisano 9 Kwietnia 2015 #301976 Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2015 Szkoda, że odchodzisz od nas w takich okolicznościach. I tak pewnie wrócisz. A może nawet rozwiążesz z aquaxem tą sytuację Tak czy siak powodzenia! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
August Napisano 9 Kwietnia 2015 #302019 Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2015 Dziekuje wam wszgstkim, moze jak sie wszystko ustatkuje to kiedys wroce, narazie mam tego disc a co do olci to ty sie tu nawet nie wypowiadając, nikt cie tu o zdanie nie prosil, kiedys bylas wporzadku ale z czasem powiedzenie" co rude to falszywe " stalo sie prawdziwe. Co do ciebie jar luki to nie zmieniaj wszystkiego jak bylo inaczej, nikt mojego steama nie mial i nikt nie przedstawial logow ani dowodom pfzeciw mnie taoze twoje zdanie jest tutaj g**no warte, dla mnie zawsze byles i bedziesz zwzwyklym smieciem, najgorsza maszkara mh ktorej juz dawno na stale powinno nie byc i nie wkrecaj tutaj ludziom glodnych kawalkow bo to nie ja sie balem wejsc na tsa jak wszyscy admini z dd2/inf chcieli sie opieprzyc bo dobrze wiedzieli ze to bylo ustawione. Takze zwykle zero, nie udzielaj sie tam gdzie nikt cie nie chce, czyli najlepiej wejdz pod ten kamien z pod ktorego wyszedles... Już za sam ten tekst nie powinieneś mieć żadnej rangi na żadnym forum. Luki to jedna z nielicznych osób tutaj, które wypełniały swoje obowiązki w 110% i do swoich błędów potrafiły się przyznać bez żadnego ciągnięcia za język. Nie poznałem Cię, ale widzę, że z tego powodu są same plusy, bo bardzo szybko byśmy zakończyli Naszą wspaniałą "internetową" znajomość Idź do Sosnowca i nie wracaj z niego. Pomogę Ci nawet paszport tam załatwić, żebym nie musiał patrzeć na Twój nick A od Oli wara. Nie pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 9 Kwietnia 2015 #302021 Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2015 Narazie:( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 10 Kwietnia 2015 #302141 Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OlCia Napisano 10 Kwietnia 2015 #302228 Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2015 Pozwolę sobie dodać cała rozmowę moją i pana xeonixx , myślę że każdy powinien to przeczytać. Głosowanie na OP ON : Olciuuuu... kochana mojaa... bo wieeesz ja chce na op isc nieee i twoj glosik sie przyda JA: Ja niestety mogę pomarzyc.. ON : Noom, ja staram się o to już 4 miechy . Pomożesz ? Po mnie na ciebie będę głosować . I naprawiaj kompa bo mi cb brakuje, wszyscy sie zjebali ;/ JA: Mam już kompa on ON : Super cb najbardziej lubie, powiedzialbym ci :3 aaa.. zaglosujesz na mniee ? JA : Nie chce byc wredna ale weź pod uwagę ze cos typu "zaglosujessz na mnie " jest karalne .. Bo juz buły takie syt ON : Toć ja żartuje , każdy głosuje na kogo chce... Odkąd zostałam OP: ON : gratulacje opiekuna JA: Dziękuję ON : Zapracowalec ci na opiekuna teraz mozesz mi odebrac admina, odejde jak vip mi sie skonczy Bardzo sie ciesze, że są jeszcze ludzie na których można polegać. Od 4 miesięcy walczę aby dostać tę posade i od miesiąca wypruwam sobie żyły, aby szefa wyjebali za te swoje zachowanie i nic nie robienie, ale przyjdzie ktoś kto ma to w głębokim poważaniu i mimo, że od miesiąca nie grał na serwerze to jeszcze z przyjemnością wszystko zgarnie dla siebie, świetnie, że moge liczyć na moich " przyjaciół " z serwera.... -,-. Z resztą powinienem się już przyzwyczaić, że co niektórzy z tego serwera ludziom robić człowieka w chuja.... miłego bycia opiekunem i życzę ci, abyś też miesiąc się z czymś męczyła i żeby potem ktoś ci to zajebał z przed nosa, myślałem, że jesteś inna, ale widze sie myliłem. JA: O co Ci Chodzi? Dostałam propozycje więc ja przyjęłam.. Więc nie Przeginaj ON : Tak myślałem, a kiedyś byłaś spoko -,- tym bardziej ze jestem głupi od miesiaca nie gralas -,- wypcha sie tym JA: Nie miej pretensji do mnie Nic Ci nie zrobiłam, urlop był usprawiedliwiony ON : jestem głupi o to że nie potrafisz docenić kogoś roboty, zapytaj more jak sie meczylem zeby szef wylecial a ty tak z tyłka wracasz po miesiacu i przyjmujesz sobie nie myslac o tym ze ktos na to pracowal dniami i nocami -,- JA: Myślisz, że ja nie? ON : No serio tyle robilas ze az masakra, sie znalazla widze prawdziwa " kolezanka " JA: Nie będę się powtarzać, zażalenia nie do mnie. ON : Samolub jestem głupi jebany, jeszcze zobaczymy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
August Napisano 24 Grudnia 2015 #371248 Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2015 [Wiadomość wygenerowana automatycznie] Temat został przeniesiony z "Pożegnaj się!" do "Kosz". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi