Gość Guest Napisano 7 Kwietnia 2015 #301152 Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2015 Twój nick podczas gry: |M^C^H^A^N^I^K| Godzina, data zdarzenia:07.04.2015 - 19:17:15 Mapa:Multi-Head.pl [DD2+COD+BF4][R.E.S.E.T::L.V.L/O.D.Z.N.A.K] 1shot1kill.pl (de_dust2) STEAM_ID / IP:STEAM_2:0:774737357 Uzasadnienie: Chciałbym zgłosić nie stosowne zachowanie i reakcje admina Malu , ponieważ upomniałem go dwa razy grzecznie żeby grał zgodnie z zasadami gry i nie stawiał min w przejściu za trzecim razem się uniosłem bo jak na admina powinien wiedzieć jakie są zasady gry na serwerze a się nie stosował . Wiem że admin ma władze i może się uważać za ważniejszego ale bez przesady to że go ładnie prosiłem żeby nie stawiał min w przejściu i później już mu powiedziałem coś mocniejszego to nie znaczy że ma bez powodu dawać ban aż na tydzień. Gram u was dość długo i sądziłem że admin ma obowiązek przestrzegać zasad a on z uśmiechem na złość mi że go upominałem nie jednokrotnie dał mi bana.. Wiele graczy może powiedzieć że kiepski admin z niego a nawet się spotkałem z takim komentarzem zanim mnie po banie wywaliło z serwera. Wiec proszę tych resztę adminów o rozsądek i byłbym wdzięczny gdybym dostał UB , ponieważ gram uczciwie i oczekuje tego od innych a on nie jest nie wiadomo kim żeby nie obowiązywały go zasady panujące wśród graczy. Myślę że jak zasięgniecie opinii innych graczy z serwera takich jak VIPER, Gromsu, Slonzok, Znow laguje ;/ , i myślę że wielu innych że ten ban to była jego dziecinna zagrywka i nie na poziomie admina z waszej sieci serwerów. Proszę o wyrozumiałość i uwzględnienie tego że oczekiwałem od niego właściwego poziomu i gry z zasadami. Z niecierpliwością czekam na odpowiedź. Pozdrawiam ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Malu Napisano 7 Kwietnia 2015 #301163 Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2015 Po pierwsze zaznaczę na samym wstępie, że za komentarze przedstawione na ss ludzie tracą ząbki, Tobie udało się dostać jakże krótkiego bana. Ściągnij sobie HLTV i naucz się ziomuś definicji przejście, ponieważ odnosząc się do ludzkiej skali na gali jest 5 metrów do przejścia. Wystarczy wcisnąć klawisz taki jak spacja i po problemie. Oczywiście bez UB, odczekasz tydzień i nauczysz się szacunku, chyba sam nie wiesz do kogo Komentarz do ss: Mówią, że jestem dzikiem ale świnie sobie wypraszam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Malu Napisano 7 Kwietnia 2015 #301166 Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj Graczu. Twoje ss`y bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone negatywnie. Zostałeś uznany za cheat`era i dalsza gra na naszych serwerach jest dla Ciebie zabroniona. Jeśli się z tym nie zgadzasz napisz odwołanie od bana. Masz na to 24 godziny od tej decyzji. Przysługuje Ci jedno odwołanie od bana. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi