Gość Napisano 7 Kwietnia 2015 #301116 Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2015 [align=center][/align] [align=center]X-Spectate Remake 1.1[/align] [align=center]Jak każdy wie, jest to cheat, służący do oglądania dem z gry z włączonym "WH" na steam. Program nie działa w grze (wyrzuca), jedynie przy ogladaniu demka. Wersja dla Counter-Strike po aktualizacjach. 1. Włącz Counter-Strike 2. Włącz X-Spec.exe 3. Poczekaj na wiadomość w konsoli 4. Włącz demo (viewdemo nazwa) 5. Menu "cheata" znajduje sie pod klawiszem Delete[/align] [align=center] [/align] [align=center][/align] [align=center] [/align] [align=center][attachment=o473][/align] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jestem slaby i chuj. Napisano 7 Kwietnia 2015 #301124 Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2015 Pośpieszyłem się z plusem Po uruchomieniu dema wywala mnie z gry. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 7 Kwietnia 2015 #301126 Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2015 Sprawdz na innym demie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jestem slaby i chuj. Napisano 8 Kwietnia 2015 #301558 Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2015 Na innym demie to samo. http://www1.zippyshare.com/v/XL9JgrAz/file.html taki komunikat mi wyskakuje i zaraz potem wyrzuca do pulpitu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 8 Kwietnia 2015 #301631 Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2015 Na innym demie to samo. http://www1.zippyshare.com/v/XL9JgrAz/file.html taki komunikat mi wyskakuje i zaraz potem wyrzuca do pulpitu. Z tego co pisze, nie masz pobranego pliku headshot.wav Taka ot sytuacja... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Procentowy Napisano 11 Kwietnia 2015 #303055 Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2015 Zostawiam w celach dodatkowych. Przyda się. ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Procentowy Napisano 11 Kwietnia 2015 #303056 Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi