August Napisano 7 Kwietnia 2015 #300769 Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2015 Nick cheat`era: Dyzio Godzina, data zdarzenia: 07-04-2015 wszedł przed 4 do teraz siedzi, bo admina ani widu, ani słychu ) Mapa: dd2 Link do demka lub link do HLTV (od której minuty wchodzi cheat'er): http://www28.zippyshare.com/v/p9J3DiMW/file.html STEAM_ID/IP cheat`era: 109.196.0.1 Uzasadnienie: I tak go nie zbanujecie, bo już widnieje w amxbans na tym ip, jednak obiecałem mu, że go wrzucę, bo wyzwał mnie na pojedynek w cs:go i się nie stawił ( Może powinienem mieć adminy na wszystkich serwerach, bo jako jedyny siedzę po nocach? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 7 Kwietnia 2015 #300791 Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2015 Nie siedzisz jako jedyny w nocy Ja również gram nockami Tak jak napisałeś na tym IP widnieje już ban więc kolejnego niestety nie dodam . Ale dzięki za czujność Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 7 Kwietnia 2015 #300792 Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi