LagrEd Napisano 12 Marca 2016 #409253 Udostępnij Napisano 12 Marca 2016 Witam chciałbym się dowiedzieć co się dzieję z serwerem. Może jakiś inny admin wie i spróbuję mi to wyjaśnić? Kto gra na serwerze powinien wiedzieć o co chodzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LagrEd Napisano 12 Marca 2016 Autor #410253 Udostępnij Napisano 12 Marca 2016 Witam chciałbym się dowiedzieć co się dzieję z serwerem. Może jakiś inny admin wie i spróbuję mi to wyjaśnić? Kto gra na serwerze powinien wiedzieć o co chodzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SQNFUN Napisano 19 Marca 2016 #413528 Udostępnij Napisano 19 Marca 2016 Z ciekawości kliknąłem sobie właśnie w GameTracker serwera i z tego co widać po jego nazwie to chyba się przeniósł na inną sieć Ktoś z góry mógłby się tym zainteresować.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grio2 Napisano 19 Marca 2016 #413559 Udostępnij Napisano 19 Marca 2016 ci z góry jak to powiedziałeś wiedzą o tym bo sami serwer oddali i go zrujnowali ale to już inna sprawa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator aquax Napisano 19 Marca 2016 #413689 Administrator Udostępnij Napisano 19 Marca 2016 Serwer poszedł do zaprzyjaźnionej sieci. Co oni z nim zrobią to już ich sprawa. Może kiedyś ponowimy jakiś serwer w ten deseń, ale na dzień dzisiejszy nie mam zamiaru płacić 80 zł / miesiąc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator aquax Napisano 19 Marca 2016 #413690 Administrator Udostępnij Napisano 19 Marca 2016 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi