Skocz do zawartości

<span class="ipsBadge ipsBadge_red">BEZ UB</span> odwolanie od bana juz po raz 10

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

***Wiadomość wygenerowana automatycznie***

brakub.png

Witaj Graczu. Twoje ss`y bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone negatywnie. Zostałeś uznany za cheat`era i dalsza gra na naszych serwerach jest dla Ciebie zabroniona.

Jeśli się z tym nie zgadzasz napisz odwołanie od bana. Masz na to 24 godziny od tej decyzji. Przysługuje Ci jedno odwołanie od bana.

Pozdrawiamy,

Administracja Multi-Head.pl.

Napisano

nie wiem czemu znów od razu zamkniety temat ? sidy się różnią ip może być lokalne i dużo osób mieć to samo czekamy 24 godziny aż zmieni ip bo ma taka możliwość jak tego nie wykona w ciągu 24 godzin wtedy dopiero można Bez Ub nie kumam czemu tak szybko się zamyka ? 

po drugie chyba o gracza walczymy wiec zawsze ma opcje zrobienie 100 reklam dla sieci lub dogadania się z administratorem nie wiem w jaki sposób ale istnieje szansa . 

prosze o rozwage . 

Napisano

happy taka ze istnieje opcja lokalnego ip a istnieje tez ze gracz gra na nsie generujacym fake steam id a nasz bans bedzie go banowal milion razy a itak wejdzie po wyl i wl gry najwyrazneij cos sie zmienilo bo zawsze aktywny ban to aktywny i bylo po temacie ale jezeli w ten sposob to ma wygladac ze ktos robi jak podalem wyzej a potem moze grac to najlepiej w ogole nie banujmy bo i po co tez wejde na nsie bede czitowal poleci perm a potem na steamie " halo to nie moj ban " 

Napisano

Wypowiem sie na jego temat bo to ja go zbanowalem.

Dostał ssy bo dziwnym trafem wiedział gdzie kto jest wiec wyglada na to jak by mial WH ale mniejsza z tym

Jak widzicie w amxbans jest tez nick " HUBE" z tego co pamietam to był nick wlasnie twój kolego bo pisales ze to ty szkoda ze ss'a nie zrobilem bo bym mial dowod  i to duzy.

Zbanował go EXTIVE i myslalem ze ss'y zostały dodane wiec nie dostawał bana za Aktywnego. Ale widze ze sie robi afera z tego wiec moge potwierdzic ze ten gracz grał na nicku " HuBe"

Wiec nie powinien UB dostac. Pozdrawiam

@edit.

ALE GRALES NA AKTYWNYM BANIE WIEC BRAK UB! / NIE KŁAM ŻĘ KTOS CI SIE WKRADL BO TO NIE MOZLIWE.

PROSZE O ZAMKNIECIE TEMATU!

Napisano

niech ktos wyzej zdecyduje a to ze czyste to nie takie proste wystarczy ze jaki kolwiek wczesniejszy ban na to ip zostanie edytowany z fake steam id na ip i i tak nie wejdziesz 

czekamy na decyzje czerwonych 

Napisano

serio jestescie super mam czyste SSY ktos mi sie wkradl na IP i robil reklamy a jak mowie ze to nie ja to wy na to nic gratuluje z takim podejsciem zajdziecie daleko :(

• Odpowiedzi 11
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Najaktywniejsi w tym temacie

Popularne Dni

Najaktywniejsi w tym temacie

Popularne Dni

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...