Cthulhu2 Napisano 5 Kwietnia 2015 #299690 Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2015 Program napisałem własnoręcznie, szału nie ma, dupy nie urywa, ale robi to co ma robić. Potrzebuję go do czegoś innego, ale może się przydać komuś, kto pisze klasy do jakiś COD lub innego ścierwa i potrzebuje przedziały liczbowe do poziomów dla danej klasy. http://speedy.sh/jycWd/Muli-Head.pl-Generator-Poziomow.rar Program generuje plik i w nim zapisuje wyniki. Jeśli znajdę czas, to poprawię błędy i dodam inne opcje. Źle temat napisałem.. późno było .. sami możemy sobie ustalić mnożnik. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Desire Napisano 5 Kwietnia 2015 #300141 Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2015 To już wiem co Ty robisz po nocach kiedy ja śpie Nie ładnie bączku, nie ładnie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cthulhu2 Napisano 9 Kwietnia 2015 Autor #302060 Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2015 Jeśli link wygaśnie to pisać na PW. Temat można zamknąć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Procentowy Napisano 9 Kwietnia 2015 #302072 Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EASY KILL Napisano 22 Kwietnia 2017 #443835 Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2017 Wątek został zamknięty przez moderatora forum.Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi