Skocz do zawartości

Podanie o Admina :D

Rekomendowane odpowiedzi

Nick:RADEK*_*

Doświadczenie(w byciu adminem): byłem już adminem na 2 innych serwach 

Znajomość AMXX ( w skali 1-10): 6:10

Staż w CS-sie: 2 lata

Steam / NonSteam: NonSteam

Dlaczego ty : zawsze jak wchodzę na serw to są jacyś ludzie co rzucają he na resp  albo przychodzą tacy co odrazu aim i wh a to często jest rano  a ja jestem praktycznie cały dzień więc mogę się tym zająć   :)

Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: Na cs-a poświęcam do 3 do 5 i zależy w jakie dnie w sobote i niedziele cały dzień praktycznie 

Kontakt: Możliwe kontakty zemną to GG, fb, steam,  

Link do GameTracker'a: http://www.gametracker.com/player/RADEK%2A_%2A/80.72.40.110:27027/

Nick:RADEK*_*

Doświadczenie(w byciu adminem): byłem już adminem na 2 innych serwach 

Znajomość AMXX ( w skali 1-10): 6:10

Staż w CS-sie: 2 lata

Steam / NonSteam: NonSteam

Dlaczego ty : zawsze jak wchodzę na serw to są jacyś ludzie co rzucają he na resp  albo przychodzą tacy co odrazu aim i wh a to często jest rano  a ja jestem praktycznie cały dzień więc mogę się tym zająć   :)

Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: Na cs-a poświęcam do 3 do 5 i zależy w jakie dnie w sobote i niedziele cały dzień praktycznie 

Kontakt: Możliwe kontakty zemną to GG, fb, steam,  

Link do GameTracker'a: http://www.gametracker.com/player/RADEK%2A_%2A/80.72.40.110:27027/

Cytat

Na NIE

- aktywność w ostatnim tygodniu słaba

- na serwerze nie raz obrażałeś innych graczy (bany)

w ostatnim tygodniu nie byłem obecny bo miałem wole takie jakby od cs chwile ale teraz znowu zaczynam a te bany już się nie powtórzą jak chociaż raz tam przeklnę to weźmiecie mi adma odrazu :D

Cytat

Na NIE

- aktywność w ostatnim tygodniu słaba

- na serwerze nie raz obrażałeś innych graczy (bany)

w ostatnim tygodniu nie byłem obecny bo miałem wole takie jakby od cs chwile ale teraz znowu zaczynam a te bany już się nie powtórzą jak chociaż raz tam przeklnę to weźmiecie mi adma odrazu :D

Również na NIE.

Cytat

te bany już się nie powtórzą jak chociaż raz tam przeklnę to weźmiecie mi adma odrazu  :D

Chyba sobie kpisz?

Na admina trzeba sobie zapracować, a nie będziesz zawracał dupę OP.

-Aktywność dno.

-Nie znasz regulaminy.

-Kultura na poziomie zerowym. 

Również na NIE.

Cytat

te bany już się nie powtórzą jak chociaż raz tam przeklnę to weźmiecie mi adma odrazu  :D

Chyba sobie kpisz?

Na admina trzeba sobie zapracować, a nie będziesz zawracał dupę OP.

-Aktywność dno.

-Nie znasz regulaminy.

-Kultura na poziomie zerowym. 

***Wiadomość wygenerowana automatycznie***
podanieodrzucone.png

Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to, iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera.

Uzasadnienie:Na razie masz zerowe szanse na posadę admina serwera z taką historią w bansie pokaż, że ci zależy będziemy cię bacznie obserwować.

Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu.

Pozdrawiamy,

Administracja Multi-Head.pl

***Wiadomość wygenerowana automatycznie***
podanieodrzucone.png

Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to, iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera.

Uzasadnienie:Na razie masz zerowe szanse na posadę admina serwera z taką historią w bansie pokaż, że ci zależy będziemy cię bacznie obserwować.

Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu.

Pozdrawiamy,

Administracja Multi-Head.pl

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...