Radosław Giera Napisano 12 Marca 2016 #409111 Udostępnij Napisano 12 Marca 2016 Nick:RADEK*_* Wiek:16 Doświadczenie(w byciu adminem): byłem już adminem na 2 innych serwach Znajomość AMXX ( w skali 1-10): 6:10 Staż w CS-sie: 2 lata Steam / NonSteam: NonSteam Dlaczego ty : zawsze jak wchodzę na serw to są jacyś ludzie co rzucają he na resp albo przychodzą tacy co odrazu aim i wh a to często jest rano a ja jestem praktycznie cały dzień więc mogę się tym zająć Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: Na cs-a poświęcam do 3 do 5 i zależy w jakie dnie w sobote i niedziele cały dzień praktycznie Kontakt: Możliwe kontakty zemną to GG, fb, steam, Link do GameTracker'a: http://www.gametracker.com/player/RADEK%2A_%2A/80.72.40.110:27027/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Radosław Giera Napisano 12 Marca 2016 Autor #410111 Udostępnij Napisano 12 Marca 2016 Nick:RADEK*_* Wiek:16 Doświadczenie(w byciu adminem): byłem już adminem na 2 innych serwach Znajomość AMXX ( w skali 1-10): 6:10 Staż w CS-sie: 2 lata Steam / NonSteam: NonSteam Dlaczego ty : zawsze jak wchodzę na serw to są jacyś ludzie co rzucają he na resp albo przychodzą tacy co odrazu aim i wh a to często jest rano a ja jestem praktycznie cały dzień więc mogę się tym zająć Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: Na cs-a poświęcam do 3 do 5 i zależy w jakie dnie w sobote i niedziele cały dzień praktycznie Kontakt: Możliwe kontakty zemną to GG, fb, steam, Link do GameTracker'a: http://www.gametracker.com/player/RADEK%2A_%2A/80.72.40.110:27027/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MateuszVeB Napisano 12 Marca 2016 #409118 Udostępnij Napisano 12 Marca 2016 Na NIE - aktywność w ostatnim tygodniu słaba - na serwerze nie raz obrażałeś innych graczy (bany) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MateuszVeB Napisano 12 Marca 2016 #410118 Udostępnij Napisano 12 Marca 2016 Na NIE - aktywność w ostatnim tygodniu słaba - na serwerze nie raz obrażałeś innych graczy (bany) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Radosław Giera Napisano 12 Marca 2016 Autor #409171 Udostępnij Napisano 12 Marca 2016 Na NIE - aktywność w ostatnim tygodniu słaba - na serwerze nie raz obrażałeś innych graczy (bany) w ostatnim tygodniu nie byłem obecny bo miałem wole takie jakby od cs chwile ale teraz znowu zaczynam a te bany już się nie powtórzą jak chociaż raz tam przeklnę to weźmiecie mi adma odrazu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Radosław Giera Napisano 12 Marca 2016 Autor #410171 Udostępnij Napisano 12 Marca 2016 Na NIE - aktywność w ostatnim tygodniu słaba - na serwerze nie raz obrażałeś innych graczy (bany) w ostatnim tygodniu nie byłem obecny bo miałem wole takie jakby od cs chwile ale teraz znowu zaczynam a te bany już się nie powtórzą jak chociaż raz tam przeklnę to weźmiecie mi adma odrazu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZnowuBedeFejmMiec Napisano 12 Marca 2016 #409181 Udostępnij Napisano 12 Marca 2016 Na NIE -Za czesto sie denerwujesz (przeklinasz) - Mala aktywnosc ostatnimi czasy -Amx mi sie cos nie wydaje aczkolwiek mozna wszystko sprawdzic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZnowuBedeFejmMiec Napisano 12 Marca 2016 #410181 Udostępnij Napisano 12 Marca 2016 Na NIE -Za czesto sie denerwujesz (przeklinasz) - Mala aktywnosc ostatnimi czasy -Amx mi sie cos nie wydaje aczkolwiek mozna wszystko sprawdzic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xXx_Botor_xXX Napisano 12 Marca 2016 #409185 Udostępnij Napisano 12 Marca 2016 Również na NIE. te bany już się nie powtórzą jak chociaż raz tam przeklnę to weźmiecie mi adma odrazu Chyba sobie kpisz? Na admina trzeba sobie zapracować, a nie będziesz zawracał dupę OP. -Aktywność dno. -Nie znasz regulaminy. -Kultura na poziomie zerowym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xXx_Botor_xXX Napisano 12 Marca 2016 #410185 Udostępnij Napisano 12 Marca 2016 Również na NIE. te bany już się nie powtórzą jak chociaż raz tam przeklnę to weźmiecie mi adma odrazu Chyba sobie kpisz? Na admina trzeba sobie zapracować, a nie będziesz zawracał dupę OP. -Aktywność dno. -Nie znasz regulaminy. -Kultura na poziomie zerowym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JedziemzKoksem Napisano 12 Marca 2016 #409224 Udostępnij Napisano 12 Marca 2016 Masz 22 bany za lamanie regulaminu raczej adminem na tej serwerowni nie zostaniesz http://aquax2.unixstorm.org/banuj/search.php Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JedziemzKoksem Napisano 12 Marca 2016 #410224 Udostępnij Napisano 12 Marca 2016 Masz 22 bany za lamanie regulaminu raczej adminem na tej serwerowni nie zostaniesz http://aquax2.unixstorm.org/banuj/search.php Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darshil Napisano 12 Marca 2016 #409259 Udostępnij Napisano 12 Marca 2016 Na NIE. -Slaba aktywnosc -Nie zglaszasz -lamiesz regulami... nie czytasz ostrzezen na Y@@ (bany za miny i he na respa). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darshil Napisano 12 Marca 2016 #410259 Udostępnij Napisano 12 Marca 2016 Na NIE. -Slaba aktywnosc -Nie zglaszasz -lamiesz regulami... nie czytasz ostrzezen na Y@@ (bany za miny i he na respa). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FinalRing Napisano 12 Marca 2016 #409331 Udostępnij Napisano 12 Marca 2016 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie***Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to, iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Uzasadnienie:Na razie masz zerowe szanse na posadę admina serwera z taką historią w bansie pokaż, że ci zależy będziemy cię bacznie obserwować. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FinalRing Napisano 12 Marca 2016 #410331 Udostępnij Napisano 12 Marca 2016 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie***Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to, iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Uzasadnienie:Na razie masz zerowe szanse na posadę admina serwera z taką historią w bansie pokaż, że ci zależy będziemy cię bacznie obserwować. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi