Gość Guest Napisano 4 Kwietnia 2015 #299440 Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2015 Przejdę od razu do rzeczy mam pewien problem a mianowicie połączenie STEAM z MH,. This steam account is already associated with another account on this site. Zgaduje, że ktoś się podszywa pod mój profil steam i udaje, że go posiada. Jeśli można to prosiłbym o usunięcie temu komuś STEAM z mojego profilu. (Jest to już nie pierwszy taki przypadek gdzie mam taki problem). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cthulhu2 Napisano 4 Kwietnia 2015 #299449 Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2015 O ile dobrze pamiętam (nie dam sobie ręki uciąć) potrzebny będzie SID a resztę się załatwia w mySQL. PS: Znasz Pytla ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 4 Kwietnia 2015 #299453 Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2015 SID też nic nie pomaga, przetłumacz sobie z angielskiego na polski co tam wkleiłem. Jakiego Pytla? o,o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cthulhu2 Napisano 4 Kwietnia 2015 #299454 Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2015 Niestety nie znam angielskiego. Z SID'em chodzi mi o to, że będzie trzeba go wyszukać w bazie mySQL więc być może będzie potrzebny, jak tam śmigałem to chyba same SID'y widziałem.. Chyba że bansy mylą mi się z forum ;F Pytel taki koleś, mieszkałem w Świdnicy.. Myślałem że go znasz, bo mieszka w twojej miejscowości. PS: dwa posty nabite Oł Yeah! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MemesiO Napisano 6 Kwietnia 2015 #300639 Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2015 Możesz objaśnić, bo nie mam pojęcia o co chodzi, najlepiej dodaj screena. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi