NaTeOooO Napisano 4 Kwietnia 2015 #299306 Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2015 Witam. Klasa Śmierć jest wedlug mnie troszke za mocna. Haquu juz 197lvl ma co mape nuke ... ta klasa mając platyny,tytany/pulki jest nie do pokonania.Załączam zdjęcie z gry wynik 115:7. Moze by ją troszke osłabić ? Proponuje zmniejszyc skoki z 3 na 2 skoki to duza roznica Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kakadu Napisano 4 Kwietnia 2015 #299467 Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2015 Zamiast tego, pproponowałbym usunięcie braku rozrzutu a dodanie czegoś w zamian Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NaTeOooO Napisano 4 Kwietnia 2015 Autor #299473 Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2015 Moze dmg + INT ? np. 3dmg+int ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ikz' Napisano 4 Kwietnia 2015 #299561 Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2015 Nie no ludzie, jeżeli tej klasie usunie się brak rozrzutu to ona będzie nikim. Już wolałbym, aby zmniejszono skoki do dwóch,bo prawdę mówiąc z tymi 3 skokami i w dodatku z dużą kondychą potrafi przemierzyć niemałą odległość na mapie skacząc w powietrzu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kakadu Napisano 4 Kwietnia 2015 #299587 Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2015 Myślę, że lepiej by było mieć klasę, która jest zerem niż śmierć, która niszczy całą grę bo na 150+ lvlu jest nie do zabicia. Do tego ten brak rozrzutu gdzie ci podlatuje i dostajesz 3 buly powiedzmy z platynkami to masz co najmniej 300 hp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 4 Kwietnia 2015 #299592 Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2015 Ludzie ! ogarnijcie sie. Jaka klasa ja nie zagram to rozwalam ten serwer. Owszem "bardzo" szaleje z tymi 3 skokami poniewaz dobrze sobie radze z ta klasa 3 skoki oraz 1/1 z noza bawilem sie na dd2 mialem 80 na iles z samego noza .. To samo bylo gdy gralem karabinerem ! Ludzie blagam was ogarnijcie sie. Gralem karabinerem to znowu byl placz ze za dobra, zmniejszycie ja o apteczke. Natomiast Smierc jest premka i powinna byc wywyzszona a nie zmniejszyc ja do takiego stopnia ze zostanie ona normalna klasa. Jakos wczesniej wam nie przeszkadzalo to ze graja ta smiercia. Dziekuje z mojej strony to wszystko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NumberOne Napisano 4 Kwietnia 2015 #299620 Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2015 Klasa premium ma oferować więcej, ale przy zachowaniu odpowiedniego balansu na serwerze. Przynajmniej u mnie staram się tak to stosować. Mimo że się za nią płaci, nie może być tak dobra, że nikt z nią szans nie ma. Nie można usprawiedliwiać siły klasy tym że jest premką. Takie staty na zwykłym codzie, przy 400lvl to jednak przesada i widoczne zachwianie balansem klas. Nawet jeśli objawia się to dopiero na wyższym lvl'u. Haqq, możliwe, że to kwestia tego, że jesteś dobrym graczem, a co gdy pojawi się ktoś jeszcze lepszy? Jak dla mnie to są sygnały, że klasa jest bardzo przesadzona. Od razu mówię, patrzę na to z 3 osoby, więc moje zdanie traktujcie jako zwykła pobieżną opinię. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 5 Kwietnia 2015 #299710 Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2015 Otoz nie bedzie nikogo lepszego ode mnie a jezeli taki bd to i tk mu nie pozwole byc lepszym taki moj charakter jestem dobrym graczem owszem ale jaka ja mam grac klasa ? Skoro juz 2 raz zmieniam klase dlatego ze jestem za dobry na nia. Jezeli macie tak plakac mowie teraz do graczy to mozna zrobic cos takiego ze wbijasz np 100 i awansujesz dostajesz np 2 skoki dobijesz 200 i masz 3 tak samo jak z innymi dodatkami w innych klasach ale to nie jest potrzebne bo by obiazalo serwer czekam na odpowiedz Ani.. A jeszcze jedno. Czolgista jest tez przesadzony :* konda full ammo i nie ma serwa. Nie trafiacie mnie przez to ze robie duzo unikow typu bh w powietrzu nie dziwcie sie ze nie trafiacie mnie pdzyjmijmy ze ja jestem gold gram z silverami owszem jest kilku dobrych ale nie az tak dobrych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
`cruzeN. Napisano 5 Kwietnia 2015 #299749 Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2015 Otoz nie bedzie nikogo lepszego ode mnie a jezeli taki bd to i tk mu nie pozwole byc lepszym taki moj charakter jestem dobrym graczem owszem ale jaka ja mam grac klasa ? Skoro juz 2 raz zmieniam klase dlatego ze jestem za dobry na nia. Jezeli macie tak plakac mowie teraz do graczy to mozna zrobic cos takiego ze wbijasz np 100 i awansujesz dostajesz np 2 skoki dobijesz 200 i masz 3 tak samo jak z innymi dodatkami w innych klasach ale to nie jest potrzebne bo by obiazalo serwer czekam na odpowiedz Ani.. A jeszcze jedno. Czolgista jest tez przesadzony :* konda full ammo i nie ma serwa. Nie trafiacie mnie przez to ze robie duzo unikow typu bh w powietrzu nie dziwcie sie ze nie trafiacie mnie pdzyjmijmy ze ja jestem gold gram z silverami owszem jest kilku dobrych ale nie az tak dobrych Myślę, że widziałem już dno studni ludzkiej głupoty, ale po przeczytaniu owego komentarza bardzo się uśmiałem i dochodzę do wniosku iż ta studnia nie ma dna. jprdl. To jest temat do rozwiązywania problemów a nie do przechwalanek jaki Ty za*ebisty nie jesteś itp. A co do tematu to myślę, aby zostawić tak jak jest ponieważ już była osłabiana owa klasa. Premium ma być silniejszą klasą od pozostałych ponieważ płaci się za to pieniądze. Taki konspirant czy kapitan są bezproblemowymi klasami że by zabić śmierć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kakadu Napisano 5 Kwietnia 2015 #299858 Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2015 Zabicie śmierci nie stanowi problemu dla innych klas premium, ale pomyślmy o graczach, którzy nie mają premium lub wbijają pierwszy raz na serwer i nie mogą nic zrobić, bo lata ci taki ze śmiercią 150+ i wszystko rozwala. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 5 Kwietnia 2015 #299969 Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2015 Wbija 1 raz na serwer to wiadomo ze deda smierc mozna zabic np jak stoi on w miejscu ale ja jestem "nadpobudzony" no i robie uniki dlatego mnie nie trafiacie za premke sie placi wiec musi ona byc lepsza nie widze naglego zmniejszania tej klasy poniewaz jak sie ja zmniejszy to ona nie bedzie juz premka a premka jest po to aby ulatwic posiadaczowi gre kpitan/czolgista tez sa niczegp sobie ale jak by tak popatrzec to kazda ma swoje plusy i jest dobra ale decyzje pozostawiam administracji ???? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
3p1c F41L Napisano 5 Kwietnia 2015 #300050 Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2015 Po co ten temat jest i tak smierc nie zostanie oslabiona z przyczyn takich ze jest najchetniej kupywana przez graczy i idzie za nia KASA. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
j0!nt Napisano 5 Kwietnia 2015 #300115 Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2015 Śmierć ma eliminator rozrzutu kapitan ma awp... Każda klasa ma jakiś swój przywilej ale proponowałbym usunąć chociażby te skoki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kakadu Napisano 5 Kwietnia 2015 #300135 Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2015 Śmierć na 200 lvl latająca jak głupia i dostająca po 11 dmg z hita w ciało i 40 w hs to musi być kasa, ale za to odechciewa się grać innym na tym serwerze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Samurai Napisano 5 Kwietnia 2015 #300164 Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2015 Tylko posty sobie nabijacie nawet nie wiem po co. Premka to premka kłócić to się nie ma o co, ale racja trochę za mocna jest, lecz sądze, że jedyne co to ma decydujące zdanie. Ja sam sądzę, że można by było usunąć jej 1 skok. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NaTeOooO Napisano 6 Kwietnia 2015 Autor #300247 Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2015 No i o to mi chodziło zeby usunąć 1 skok. Zaczekamy na . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brOOk3n Napisano 8 Kwietnia 2015 #301573 Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2015 Hmmm, dodam tu 2 podpunkty: 1. Haquu, przestań w końcu pisać, jaki ty jesteś zajebisty, bo myślałem, że z ciebie spoko ziomek jest, myliłem się. Te twoje "uniki" to zwykłe skoki i poruszanie myszką. Ten temat jest po to, aby porozmawiać o tej klasie, a nie o twoim byciu "zajebistym" jak ty to ujmujesz, bo rzeczywiście z eliminatorem i pułkami strasznie trudno ugrać te 115 fragów (sarkazm). "pdzyjmijmy ze ja jestem gold gram z silverami" - To zdanie pokazuje jakim jesteś człowiekiem, wielkie zero. 2. Co do tematu, eliminator raczej nie powinien zostać usunięty, ponieważ ta umiejętność występuje tylko w śmierci i trochę lipa to usunąć. Lecz jestem za zmniejszeniem skoków do 2. 3. Dodam jeszcze, że za ten tani tekścik o silverach możesz nie liczyć na moją pomoc w jakiejkolwiek sprawie i za przeproszeniem ch** mnie to boli czy było to skierowane do mnie czy do kogokolwiek, ważne, że mogłeś tym kogoś urazić. Tyle z mojej strony, kamień elo ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flexee Napisano 11 Kwietnia 2015 #303043 Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2015 Haquu już nie ma i chyba wiadomo już wszystkim dlaczego on był taki "zajebisty". A śmierci chyba już nie ma z czego osłabiać gdyż była już osłabiana. Temat już chyba do zamknięcia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NumberOne Napisano 12 Kwietnia 2015 #303437 Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2015 Myślę że temat wyjaśniony, a klasa ta zostaje bez zmian. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NumberOne Napisano 12 Kwietnia 2015 #303438 Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi