brOOk3n Napisano 26 Kwietnia 2016 #426548 Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2016 1. Nick na TS3: Tushirek ♥.♥ 2. Wiek: 16 3. Mikro (obowiązkowe): Oczywiście, że posiadam 4. Ile dziennie spędzasz czasu na TS3: W porywach od 2h do 13h i 1 minuty http://scr.hu/0qnrp/ls9ii 5. Dlaczego właśnie Ty (min 100 słów) : Cóż moge powiedzieć, jestem pracowitym, cierpliwym i w miarę opanowanym chłopakiem, który nigdy nie odmówi pomocy, udzielałem jej, gdy pełniłem stanowisko admina COD'a 400 przez 8 miesięcy i można powiedzieć, że "zatęskniłem" za pomaganiem Doświadczeniem jako takim pochwalić się nie mogę, lecz z pomocą dzisiejszego najpopularniejszego źródła informacji czyli internetu oraz z pomocą niektórych już w tym zaznajomionych myślę, że podołam wyzwaniu jakim jest Moderator TS3 Podstawy ogarniam, dodawanie rang, tworzenie kanałów, banowanie i tego typu proste rzeczy jak najbardziej nie są mi obce (byłem nieoficjalnie moderatorem na innym Teamspeak'u i miałem okazje się troszeczkę "pobawić" jeśli chodzi o tego typu rzeczy). Sądzę, że to odpowiedni czas, aby "rozwinąć" się na tej sieci, bardziej się w nią zaangażować, ponieważ aktualnie nie mam nic do roboty, a dodatkowa pomoc zawsze się przyda Spytacie o dominujące cechy?: Pracowitość, zaangażowanie w dążeniu do celu, odpowiedzialność (jeśli coś spierdzielę to od razu przyznaję się do błędu), szczerość (jeśli coś mi się nie podoba to mówię to od razu, a nie pierdzielę się w tańcu, że tak powiem). Nie pytajcie o moje słabe cechy, ponieważ nie chcę, żeby je ktokolwiek wykorzystywał, kto miał okazje je poznać, ten poznał Zwykle jestem niekonfliktowym chłopakiem, lecz czasami, jak zresztą wszystkim, puszczają mi nerwy, kto się o tym przekonał to się przekonał i oby nie było więcej takich sytuacji Myślę, że chociaż troszeczkę przekonałem czytelników do mojej osoby i mam nadzieję, że dacie mi szansę do wykazania się i przy okazji zaczerpnięcia nauki 6. Co wprowadzisz na naszego TS'a(Wprowadzenie ładu i porządku = odrzucenie podania): Wprowadzić? Hmmm, myślę, że na pewno miłą atmosferę, jak i dodatkowe ręce do pracy, których nigdy za dużo Chciałbym odciążyć troszeczkę aktualnych Moderatorów TS'a, a po tych odejściach na pewno dodatkowy "robol" się przyda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
#RELOP Napisano 26 Kwietnia 2016 #426674 Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2016 Nie mam zastrzeżeń, tylko integruj się więcej. Aktywny i ma dystans do siebie. Powodzenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi