Skocz do zawartości

<span class="ipsBadge ipsBadge_red">ZAMKNIĘTY</span> Skarga na Stallion

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Data i godzina: 9:22

Nick admina/gracza, który zawinił: Stallion

Dowody:

Świadkowie:Smoker

Uzasadnienie: A wiec była mapa zm_ojciec kampiłem w szybie ze sm0kerem stawiałem worki po czym Stallion rzucił pake no fakt powiedziałem że jest botem ale to nie znaczy żeby mi dawał bana na 1 tydzień.

Potwierdzam była mapa zm_ojciec. Kampiłeś ze Sm0kerem. Rzuciłem wam bombe infekującą po czym zacząłeś na mnie wjeżdżać, że jestem botem, nobem i nie potrafię wejść bez bomby. A chyba od tego jest ta bomba i nie jest zakazana? Na koniec powiedziałeś, że jestem zerem bez VIPA  i nie było by mnie nawet w top15 gdybym VIPA nie miał. 

Jak dla mnie ban słuszny obraziłeś mnie kilkakrotnie dlatego na tydzień. Z twoja kultura naprawde nie jest dobrze 3 razy składałeś podanie na admina i za każdym razem odrzucali bo nie masz kultury osobistej. Ten ban powinien byc dla cb nauczka, że na tym serwerze kultura obowiązuje! Masz tydzien czasu na przemyślenie tego co zrobiłeś i co robić dalej aby bana nie dostać kolejnym razem! Admin Sm0ker może o wszystkim zaświadczyć.  To już twój 5 ban i jakoś te 4 poprzednie nic cie nie nauczyły więc ten na tydzień może da ci coś do zrozumienia. Nie ma podstaw do tego aby ci tego bana zmniejszyć jak dla mnie bo kilkakrotna obraza admina to jak najbardziej zasłużony ban na tydzień!

Przeczytaj jeszcze raz regulamin powoli ze zrozumieniem bo mam dziwne odczucie, że tego nie zrobiłeś skoro składasz podanie na admina i łamiesz regulamin.

Zasady ogólne :

• [*]
Absolutny zakaz używania cheatów i wspomagaczy (celownik awp/scout,modele esl oraz wszystko co ułatwia grę) . (Ban na zawsze)

[*]Wchodzenie na "aktywnym banie" karane jest banem permanentnym.

[*]Nadużywanie mikrofonu lub używanie go przed mutacją głosu karane może być banem do 1 godziny

[*]Podszywanie się pod Administrację karane jest banem permanentnym.

[*]Na serwerze obowiązuje kultura. Nagminne łamanie tej zasady może być karane banem do tygodnia.

[*]Obrażanie Admina może skutkować banem do tygodnia.

[*]Zakaz wchodzenia na tekstury. Rozumuje się je jako miejsca do których gracz samodzielnie nie może się dostać. Przestrzegać należy także względnych praw fizyki, chodzenie po niebie także będzie karane.

[*]Spam na Admin Chacie karany może być banem do 1 dnia.

[*]Jeżeli gracz zawini,a przewinienie nie znajduję się w regulaminie Administrator ma prawo zbanować taką osobę na czas, który uzna za odpowiedni.

[*]Gracz ma prawo odwołać się od bana w dziale "Odwołanie od bana".

Zasady podczas rozgrywki na Zombie Plague.

• [*]
Zombie ma obowiązek wykonywać cele mapy. Za nie wykonywanie celów Admin ma prawo ukarać gracza banem do 5 min.

[*]Umyślne bugowanie graczy za pomocą laser min oraz worków będzie karane banem do 1 godziny.

[*]Zarażanie bez bezpośredniego kontaktu z człowiekiem karane może być banem do 3 godzin.

[*]Blokowanie innych graczy jako zombie karane jest banem do 1 godziny.

[*]Gracz, który pierwszy dobiegł do kampy ma prawo ją blokować

[*]Rozwalanie worków innego gracza karane jest banem do 1 godziny

[*]Strzelanie z bazooki do jednego zombie karane jest banem do 1 godziny.

[*]Na mapie zm_hs_horror używanie działka jest absolutnie zabronione.

[*]Podczas modów obowiązują następujące zasady :

• Assasin - zakaz stawiania laser min, worków oraz strzelania z bazooki.
  • Assain vs Sniper - zakaz kampienia zarówno przez sniper'a jak i assasin'a.
  • Swarm, Plague - zakaz stawiania laser min, worków oraz używania knife blinków, szalonych zombie.
  • Nemezis - zakaz stawiania laser min, worków.
  • Sniper - zakaz kampienia. Zombie musi umożliwić wyjście z kampy jeżeli sniper znajduję się w niej, w przypadku niemożności wydostania się sniper ma możliwość zabicia zombie stojących mu na drodze,oraz zakaz używania jetpacka oraz nim latanie
  • Survivor - zakaz kampienia jeżeli na serwerze znajduję się mniej niż 10 zombie. W przypadku większej ilości survivor może kampić.
  • Armaggedon - nie obowiązują żadne zasady, które zostały wyżej wymienione.

• 9 months later...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...