BuKa Napisano 2 Kwietnia 2015 #298461 Napisano 2 Kwietnia 2015 Pierwsza propozycja:Mam propozycję dodania tak jak w tytule pluginu rockthevote. Dużo osób skarży się na jego brak ponieważ np. rano jak jest mało osób a jest mapa np.piranesi to gra jest ciężka albo jak jest mapa,która nie każdemu odpowiada to wystarczy paru ludzi na rtv i nowy vote na mapę. Druga Propozycja:To dodanie rozgrzewki już ten temat kiedyś był i nikt nie odpowiedział a ni nie zrealizował więc chciałbym dokończyć ten temat
wdz Napisano 2 Kwietnia 2015 #298553 Napisano 2 Kwietnia 2015 http://multi-head.pl/topic/42033-rockthevote/ Ja jestem za.
Lyubov Napisano 2 Kwietnia 2015 #298556 Napisano 2 Kwietnia 2015 rozgrzewka? a na co to komu. jak dla mnie tylko jest zbedna. chcesz sie rozgrzać to idź na GunGame czy pograj na botach.
Gość Guest Napisano 2 Kwietnia 2015 #298565 Napisano 2 Kwietnia 2015 Rogrzewka była omawiana, została przyjęta, ale żadne kroki w jej stronę nie zostały poczynione, tzn nie została po prostu dodana. Co do rtv, to jest problematyczne, bo bez vote rtv nie istnieje, a na serwerze mamy cykl i tego sie pogodzić nie da. Jakby był plugin, dzieki któremu można przejść do nastepnej mapy, to takowy powinien się na serwerze znaleźć.
wdz Napisano 3 Kwietnia 2015 #298648 Napisano 3 Kwietnia 2015 Jak dla mnie to nagrałoby się to zmienić, bo dwa dni z rzędu grałem o tych samych godzinach rano i wieczorem i grałem ten sam cykl chateau-mirage-office-piranesi-2002. Przydałoby się jakieś urozmaicenie, a jak już mówiłem dziesięć razy, mapa grana w vote nie pojawia się przez 8 następnych map. Poza tym często jest admin, więc może dać vote na jakąś mniej znaną mapę typu blue.
Gość Guest Napisano 3 Kwietnia 2015 #298715 Napisano 3 Kwietnia 2015 Ja wiem, że vote byłoby lepsze, ale tu od zawsze był cykl i nie wiem czy da radę to zmienić.. Można też ułożyć lepszy cykl, żeby mapy się powtarzały trochę, żeby było więcej dd2,inferno,nuke, zeby klasyczne i lepiej grywalne się przeplatały z tymi mniej znanymi, albo, żeby z rana czy poznym wieczorem to się przeplatały tylko klasyczne i mniejsze mapki. Widzialem serwer na którym po którejś tam godzinie, cykl zmieniał się na dd2>inferno, u nas możnaby tam dodać jeszcze jakieś, żeby od godziny przykładowo 1 w nocy jak się robi pusto, do godziny 10 leciały tylko te mniejsze, bardziej znane i nadające się do gry dla mniejszej liczby graczy.
wdz Napisano 3 Kwietnia 2015 #298916 Napisano 3 Kwietnia 2015 Tutaj w godzinach nocnych tj. od 23-24 zaczyna się już dd2 i potem ludzie wychodzą, przynajmniej na tygodniu, więc rtv zależne od liczby osób i vote po każdej mapce byłoby świetne. Wiem, bo adminowałem na serwerze pół roku i full był od 11 do 3 w nocy, tylko serwer zepsuł h@, bo zaczął grać w go
Rekomendowane odpowiedzi
Najaktywniejsi w tym temacie
3
1
1
Popularne Dni
2 Kwi
4
3 Kwi
3
Najaktywniejsi w tym temacie
wdz 3 posts