igi66 Napisano 2 Kwietnia 2015 #298058 Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2015 Cześć, przeglądając forum natknąłem się na następującą propozycję, otóz chodzi mi o dział WebMastering, dobrze byłoby go dodać, użytkownicy interesujący się webmasteringiem mogli by pisać tutoriale odnośnie HTML, CSS, JS, PHP, MySQL itp., również gotowe skrypty ppd silniki forumowe (Mybb, phpbyprzemo, ipb) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wandi Napisano 2 Kwietnia 2015 #298084 Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2015 Jest podobny dzial pod serwerami ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kristo Napisano 2 Kwietnia 2015 #298085 Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2015 Był już tutaj taki dział, ale nikt się tym nie interesował więc został usunięty, ja jestem na NIE, forum jest zbyt bardzo już obciążone. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Procentowy Napisano 2 Kwietnia 2015 #298098 Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2015 Dział piszczał biedą. Jedynie jakie tematy tam lądowały to problemy z CS'em, które zostały dodawane przez nie uwagę użytkowników. Może kiedyś. Na chwilę obecną zostawiamy bez. ) [align=right]Pozdrawiam, @Procentowy.[/align] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Procentowy Napisano 2 Kwietnia 2015 #298103 Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi