Gość Guest Napisano 1 Kwietnia 2015 #297950 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2015 Data i godzina : między 23:59 a 00:05 ( 2015-04-01 na 2015-04-02 ) Nick admina/gracza, który zawinił: "ELO ELO 2,5,0" 909 STEAM_2:0:327808706 74 20:48 80 0 Dowody: wycinek z konsoli gdzie moj nick ? killed ELO ELO 2,5,0 with m3 Kicked :"sg" Klikałem na HLTV ale nic sie nie dzieje poza odświerzeniem strony stąd brak demka. Świadkowie: "D@wi_:D" 906 STEAM_ID_LAN 61 17:16 21 0 Uzasadnienie: Grając w drużynie terro 2 na 2 osoby w Ct był Administrator.Staty w tabeli Admina 15:25 włączony był auto respawn czy też tryb death match mapa de_dust 2 (która Admin zmienił gdy tylko wszedł bez niczyjego zdania czy też pytania czy ktoś chce zmianę) Grałem klasą Inżynier która stawia SG działa i ustawiałem 2-3 koło naszego respa (tt) dokładniej idac w kierunku drzwi od respa TT abysmy tt mogli sie respić bez obawy ze ktos z CT stoi u nas na respie i pakuje kulkę w łeb od razu po zrespieniu (przypominam ze SG nie było na respie tylko w okolicy miedzy drzwiami do długiej a droga na gale miedzy nimi a galą precyzując.Zastrzeliłem z Shot-gun'a owego Admina i od razu otrzymałem kick'a z powodem " SG " bez zadnego ostrzeżenia wcześniej o nie stawianiu działek de fakcto kawałek naszego mojego respa TT gdzie miały dawac mi/nam mozliwosc respienia sie zwyczajnie.Nie jest to moiim zdaniem uczciwie przyznany kick.Wiec prosze o rozpatrzenie tej Skargi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MemesiO Napisano 1 Kwietnia 2015 #297952 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2015 Witam. Każda skarga musi być poprzedzona dowodem w postaci demka, jeżeli HLTV napisz do Opiekuna Serwera z prośbą o demko. Poza tym to tylko kick, jeżeli takie sytuacje się powtórzą przyjrzymy się sprawie. Na teraźniejszą chwilę nie ma się o co kłócić. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MemesiO Napisano 1 Kwietnia 2015 #297953 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 2 Kwietnia 2015 #298082 Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2015 Prawo do zamykania skarg na adminów mają tylko moderatorzy, super moderatorzy, super admini i H@. Za niedostosowanie się do powyższego będą rozdawane nagrody, z której najdelikatniejsza to ostrzeżenie na forum. Pamiętaj o tym następnym razem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi