astroe Napisano 1 Kwietnia 2015 #297868 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2015 [align=center]Chciałeś kiedyś zagrać klasą premium, jednak nigdy nie udało Ci się uzbierać środków by ją kupić, lub okres próbny był zbyt krótki? [/align] [align=center] [/align] [align=center] [/align] [align=center] [/align] [align=center]Mamy coś specjalnie dla Ciebie! Dzisiaj serwer został zrestartowany z tej okazji dla pierwszych 3 osób które zdobędą 150 lvl zostaną przyznane nagrody w postaci 3 tygodni klasy premium.[/align] [align=center] [/align] [align=center] [/align] [align=center]Co więcej, wszystkie osoby mające 301 lvl na KTÓREJKOLWIEK z klas otrzymają premium na serwerze na okres miesiąca.[/align] [align=center] [/align] [align=center] [/align] [align=center] [/align] [align=center]Jak zdobyć premium? Po wbiciu lvla wystarczy że zrobisz screenshota i wrzucisz go na jakiś hosting(proponuję ten(link)), następnie wrzuć go poniżej i pochwal się że to właśnie Ty jesteś osobą która zasłużyła swoją grą na klasę premium:)[/align] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Livio Napisano 1 Kwietnia 2015 #297871 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2015 Mozna bugowac expa? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 6 Kwietnia 2015 #300583 Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2015 No siema proszę likna Nazwa w grze : VIPER http://www87.zippyshare.com/v/q8FxQRIi/file.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 6 Kwietnia 2015 #300616 Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2015 Pozwolę sobie strzelić że jedną z tych 2 osób będzie gracz Mechanik(nie pamietam jak ma dokladnie napisany nick) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 8 Kwietnia 2015 #301778 Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2015 [align=center]No witam [/align] [align=center]Nie śpieszyłem się zbytnio z wklejaniem zdjęcia ponieważ koledzy z gry mają dość dużą różnice w lvl-ach ode mnie i kolegi VIPER-a . [/align] [align=center]Jak już widzę uprzedził mój post i poinformował was o tym że będę kolejnym z takim lvl-em. [/align] [align=center] [/align] [align=center]Także tego no lvl wbity nawet więcej dodam zdjęcie i przepraszam za jakość , ponieważ nwm dlaczego ale jak robię ss-a to mi pokazuje czarne tło . Więc zdj. zrobiłem telefonem ale obraz z laptopa odbija się i wyszło średniej jakości mimo moich 8 Mpx w aparacie. [/align] [align=center] [/align] [align=center]Mój nick z gry : |M^E^C^H^A^N^I^K| [/align] [align=center] [/align] [align=center]Tutaj link do zdjęcia: http://www33.zippyshare.com/v/c7vDzHj9/file.html[/align] [align=center] [/align] [align=center] [/align] [align=center]PS: Gdyby coś było nie tak proszę po prostu pisać na PW często odwiedzam forum wiec na pewno szybko odpisze chyba że będzie jakiś szczególny dzień w którym nie bd mógł wejść. Dzięki i pozdrawiam.. [/align] [align=center] [/align] [align=center][/align] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 12 Kwietnia 2015 #303348 Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2015 Witam :3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 12 Kwietnia 2015 #303372 Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2015 Witam :3 mój nick to: Alvaro;* http://www2.zippyshare.com/v/FgkuCzSr/file.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
astroe Napisano 12 Kwietnia 2015 Autor #303395 Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2015 Gratulacje dla zwycięzców:) Jeśli ktoś zdobędzie 301 lvl do 1 maja, zapraszam do konkursu:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
astroe Napisano 12 Kwietnia 2015 Autor #303396 Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi