astroe Napisano 1 Kwietnia 2015 #297797 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2015 Witajcie. Jeśli taki temat był już poruszany, to bardzo przepraszam za niepotrzebny spam. Zauważyłem że na dole w stopce nie ma wgl odnośników do linków pt: Opiekun Serwera | Admin Serwera. Da się coś z tym zrobić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bydlak Napisano 1 Kwietnia 2015 #297804 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2015 Może i nie ma lecz jak naciskamy na Admin Serwera to wyskakuje i wybierasz serwer który chcesz sprawdzić, to samo jest z Opiekunem Serwera Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
igi66 Napisano 1 Kwietnia 2015 #297807 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2015 Również ten problem zauważyłem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MemesiO Napisano 1 Kwietnia 2015 #297808 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2015 Witajcie. Jeśli taki temat był już poruszany, to bardzo przepraszam za niepotrzebny spam. Zauważyłem że na dole w stopce nie ma wgl odnośników do linków pt: Opiekun Serwera | Admin Serwera. Da się coś z tym zrobić? Witam. W stopce forum po naciśnięciu na "Opiekun Serwera lub Admin Serwera" wyskoczy niżej lista do danego serwera. Pozdrawiam. Na początku: Po kliknięciu w Opiekun serwera lub Admin Serwera: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bydlak Napisano 1 Kwietnia 2015 #297815 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2015 Memesi0 wszystko wyjaśnił. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bydlak Napisano 1 Kwietnia 2015 #297816 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi