Gość Guest Napisano 31 Marca 2015 #297234 Udostępnij Napisano 31 Marca 2015 Twój nick podczas gry: Motorniczy lub inny nie pamiętam. ( nie wiem jakim cudem mogłem mieć nic Ten serwer jest zajebisty) Godzina, data zdarzenia:18.25 Mapa: DD2Your SteamID : ' STEAM_0 : 4 : 422475318 ' Your IP : ' 212.14.0.155 ' Uzasadnienie: Nie rozpowszechniałem żadnych reklam. Nie mam potrzeby , nie wiem z jakie racji otrzymałem ban. Powinny go dostawac osoby które ciągle zgłaszam bo gimby na aimach to norma. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MemesiO Napisano 31 Marca 2015 #297236 Udostępnij Napisano 31 Marca 2015 Automat Cie zbanował za reklamowanie. Pofatyguje się i sprawdzę demko. Musisz poczekać, aż mapa się skończy. Dziwna sprawa, ktoś zmieniał całemu serwerowi nicki, napiszę do opiekuna i wyższej administracji aby się tym zajęli. UB. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MemesiO Napisano 31 Marca 2015 #297240 Udostępnij Napisano 31 Marca 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj Graczu. Zostałeś odbanowany. Twoje ss`y bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone pozytywnie. Wracaj do gry i pamiętaj żeby grać czysto. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi