Gość Guest Napisano 30 Marca 2015 #294674 Udostępnij Napisano 30 Marca 2015 WITAM , dostałem demko. Osoba która to dała , zazdroszcze wiedzy. nie musze mowic ze gram 16 lat sprawdz steam gram od 1.0 beta .. ile wtedy miales lat ? OKEJ> prosze o jakies rozwiazanie .. JESTEM czysty i nie mam co ukrywac. po prostu bije wszystkich na kazdym ffa , sprawia mi to radosc a brak wiedzy w zakresie wykrywania czitow widac ... steam 2k3 - sprawdz ile mam godzin , ciekawe czy jakbyscie tez tyle mieli z samego csa , moglby was ktos podejrzewac o czity .. prosze o szybka i rzetelna reakcje . Pozdrawiam Maciek z Koszalina NAPIX NAPIERDALACZ Z 1 LIGI MACIEK SS KLANU NPX Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MemesiO Napisano 30 Marca 2015 #296883 Udostępnij Napisano 30 Marca 2015 Witam. Proszę się zastosować do wzoru, masz na to 24h. Rozumiem, że jest to odwołanie od bana. Przenoszę. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MemesiO Napisano 30 Marca 2015 #296884 Udostępnij Napisano 30 Marca 2015 [Wiadomość wygenerowana automatycznie] Temat został przeniesiony z "Skargi i problemy" do "Odwołanie od bana". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
happy Napisano 31 Marca 2015 #296994 Udostępnij Napisano 31 Marca 2015 temat zostaje zamkniety ze względu że został stworzony nowy -> http://multi-head.pl/topic/59212-demko-z-dem/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
happy Napisano 31 Marca 2015 #296995 Udostępnij Napisano 31 Marca 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi